reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
reklama
my uzywamy Pamersy. Były Huggiesy ale nie są tak dobre jak pampersy. mój mały jest strasznie energiczny i huggiesy mu się jaoś przesuwały, często też przelewał.

Na poczatku pampers,później huggies aż do niedawna bo zaczełam kupować w plusie berbeć a miedzy czasie wypróbowałam wszystkich tych tanich marek typu kaufland czy inne markety ale po nich było uczulenie zostaliśmy na berbeciu i sa ok i cenowo też/

A ja przez pierwsze 6 miesiecy uzywalam HELEN HARPER bo takie mialam juz nazbierane juz podczas ciazy a takze zdaza sie ze PAMPERS ale i na stadionie X-lecia kupuje w paczkach po 50 sztuk bez nazwy pieluchy tez bardzo dobre i sa od 30gr do 50gr za sztuke zalezy jakiie czy na rzepy,bawelniane itd.

My na poczatku uzywalysmy pampersow, jednak okolo 2 miesiaca tatus pomylil sie na zakupach i kupil huggies i od tej pory tylko one. Okazalo sie ze kiedy Ala miala na sobie pampersy i cos zrobila zaczynala plakac a w huggiesach musze sama zagladac czy czegos nie ma bo nigdy sie nie skarzy.

My wlasnie nie dawno przeszlismy na DADA z Biedronki - nie roznia sie generalnie niczym, poza cena, chociaz te najmniejsze 3-6kg porownujac z Pampersami Jumbo Pack wychodzily tak samo - teraz kupujemy 7-18kg i sa jednak tansze. Biedronka ma jeszcze Fitti - 26zl za ponad 60szt! Dostalam od znajomej na probe - wklad jest ten sam, ale powloczka zewnetrzna, to sztucznota-taka cerata, tak samo z reszta jak te fioletowe z Tesco.
Takze ja stawiam na DADA z Biedronki!

Używamy od początku Pampersów ale wspomagamy się Dadą z biedronki.
Tzn. Dady używam rano kiedy Kuba robi często kupki, a tak przez resztę dnia i nocki Pampersów.
Dada w nocy nie zdała egzaminu, Kuba zawsze był posikany.
Pozdrawiam

reklama
witajcie
my wlasciwie juz zakladamy pampersa jedynie na noc ,choc juz tez bym niemusiala tego robic,bo toska wstaje i jest suchy,no ale......
z poczatku uzywalam pampersow ,potem troche na sprube z championa z jedyneczki(ale niezabardzo sie sprawdzalu ),zaczelam kupowac z Biedronki "DADA"I POLECAM.
Sa tansze od pampersow,a wlasciwie ,mysle ja ze wlkad maja chyba taki sam ,sa estetyczne,kolorowe i dziecku sie ladnie dopasowywuja do ciala po zalozeniu,i co najwazniejsze nieprzemakaja i nie bryli sie wklad po zsiusianiu.........POLECAM DADE Z ZAMKNIETYMI OCZAMII husteczki dady tez sa oki,uzywalam i sa ok
a teraz kupuje pieluszki dada jedynie tylko dla przezornych,zycze wszystkim szybkego pozbycia sie pieluch.......................

Do góry