reklama
O'laaa
Fanka BB :)
Ja zawsze na boku kładłam, i dobrze jest pilnować żeby raz na jednym boku raz na drugim i też na plecach, żeby się główka nie wygnietła na jedną stronę. Moja młodsza córka ma pół roku i od kąd umie przewracać się na brzuch nic tylko śpi na brzuchu, wiele nocy miałam nieprzespanych bo miałam wrażenie że nie ułoży się dobrze i się przydusi, ale na szczęście jest na tyle sprytna że daje główkę na bok.A według Was niemowlaka układać do snu na pleckach czy na boku ?
Na boku chyba zawsze jakieś większe ryzyko.
mollyyy
Hej znalazłaś przyczynę tego zapchanego noska i furczenia w nocy? Mój synek 3 miesiące też ciągle tak furczy, najgorzej w nocy bo strasznie jest słuchać jak tak ciężko oddycha i coś mu furczy w nosku, czasem w nocy zakraplam mu kropelkę soli do noska i po chwili przestaje furkać. Jak odciągamy to wychodzi białe i myślę że to mleko, dużo ulewa i pewnie idzie mu nosem
gorzka.kawa
moja córeczka tak miała, były to często resztki mleczka chyba bo też dużo ulewała. Codziennie rano i wieczorem psikałam solą morską i odciągałam po chwili co tam miała. Przy drugim dziecku już tego problemu nie było. Może to taki urokHej znalazłaś przyczynę tego zapchanego noska i furczenia w nocy? Mój synek 3 miesiące też ciągle tak furczy, najgorzej w nocy bo strasznie jest słuchać jak tak ciężko oddycha i coś mu furczy w nosku, czasem w nocy zakraplam mu kropelkę soli do noska i po chwili przestaje furkać. Jak odciągamy to wychodzi białe i myślę że to mleko, dużo ulewa i pewnie idzie mu nosem
Podziel się: