reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Oddech noworodka (1miesiąc) , czy mam się tym martwić?

reklama
A według Was niemowlaka układać do snu na pleckach czy na boku ?
Na boku chyba zawsze jakieś większe ryzyko.
Ja zawsze na boku kładłam, i dobrze jest pilnować żeby raz na jednym boku raz na drugim i też na plecach, żeby się główka nie wygnietła na jedną stronę. Moja młodsza córka ma pół roku i od kąd umie przewracać się na brzuch nic tylko śpi na brzuchu, wiele nocy miałam nieprzespanych bo miałam wrażenie że nie ułoży się dobrze i się przydusi, ale na szczęście jest na tyle sprytna że daje główkę na bok.

Hej znalazłaś przyczynę tego zapchanego noska i furczenia w nocy? Mój synek 3 miesiące też ciągle tak furczy, najgorzej w nocy bo strasznie jest słuchać jak tak ciężko oddycha i coś mu furczy w nosku, czasem w nocy zakraplam mu kropelkę soli do noska i po chwili przestaje furkać. Jak odciągamy to wychodzi białe i myślę że to mleko, dużo ulewa i pewnie idzie mu nosem

Hej znalazłaś przyczynę tego zapchanego noska i furczenia w nocy? Mój synek 3 miesiące też ciągle tak furczy, najgorzej w nocy bo strasznie jest słuchać jak tak ciężko oddycha i coś mu furczy w nosku, czasem w nocy zakraplam mu kropelkę soli do noska i po chwili przestaje furkać. Jak odciągamy to wychodzi białe i myślę że to mleko, dużo ulewa i pewnie idzie mu nosem
moja córeczka tak miała, były to często resztki mleczka chyba bo też dużo ulewała. Codziennie rano i wieczorem psikałam solą morską i odciągałam po chwili co tam miała. Przy drugim dziecku już tego problemu nie było. Może to taki urok:)

Do góry