reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Oddam / sprzedam / zamienię

mamcia od fotelika dam Ci znać jeszcze.. bo opinie ma nie zaciekawe.. a ja szukam czegoś już lepszego bo znów nie żałować..

jagna kochanie jeszcze raz adresik bo mi się wiadomości pokasowały

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć jestem siostrą Waszej forumowej koleżanki Medzik :-) mam do odsprzedania ciuszki dla dziewczynki rozmiar 50-56 najwięcej i troszkę w rozmiarze 62-68 :-) kontakt proszę na priv

Załączniki

• 20140108_125415.jpg
    20140108_125415.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 160
Potrzebujecie ciuszki dla dziewczynek piszcie do mnie zaczelam robic przegląd moich pudel i mam ciuszki od 0-do 2 lat niektóre nawet nowiutkie :) Body , pajacyki śpioszki , spodniczki mysle ze z cena się dogadamy :) Tylko piszcie co Wam brakuje a ja zdjęcia porobię i wysle tu czy na poczte

Sprzedam ubranka po mojej córce w rozmiarze 0-2 latka w bardzo niskich cenach !!! Ubranka są w większości założone tylko jeden raz, są w idealnym stanie.
W poniższych linkach zamieściłam ubranka według rozmiarów wraz z cenami. Możliwość dużej negocjacji cenowej!!!!
Zapraszam: kontakt e-mai: dominika_zakowska@wp.pl
[FONT=&quot]Ubranka 0-3 miesiące Ubranka 0-3 Miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 3-6 miesięcy Ubranka 3-6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6 miesięcy Ubranka 6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6-9 miesięcy Ubranka 6-9 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 9 miesięcy Ubranka 9 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 12 miesięcy Ubranka 12 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 18 miesięcy Ubranka 18 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 2 lata Ubranka 2 lata - Dzieci - Fotosik.pl
KURTKI< BUTY< SUKIENKI I INNE Kurtki, buty, sukienki i inne - Dzieci - Fotosik.pl

[/FONT]

Witam Drogie Mamusie!
Rodziłam w listopadzie 2013, mam dużo ślicznych ubranek dla chłopca od 0-3 miesięcy , w stanie idealnym (mój syncio sporo czasu spędził w szpitalu więc większości ubranek nie ubrał ani razu).
- spodenki
-śpioszki
-półśpiochy
-body
-pajacyki
-bluzeczki
-bluzy
i wiele innych :)

- laktaktor elektryczny MiniElectric Medela (dokładam do niego buteleczki do przechowywania pokarmu i wkładki laktacyjne)
-laktator ręczny Tommee Tippee oba użyte zaledwie kilka razy, nie mogłam niestety karmić maluszka

zainteresownym Mamusiom prześlę zdjęcia
serdecznie pozdrawiam i życzę zdrowych maleństw :)

reklama
Witam
jestem mamusia marcowa 2011 ;-) w maju 2014 zostane mamą po raz drugi.W zwiazku z tym ze bedzie 2 miesiace roznicy miedzy urodzinami moich coreczek.Sprzedaje wiosenne komibinezoniki moze komu wpadnie cos w oko?;-) przy zakupie 3 kombinezonu dorzuce gratisy:

Kombinezon wiosenny rozm.62 George (4030576645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon wiosenny*baranek* rozm.62 z 5-10-15 (4030552910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kombinezon wiosenny rozm.62 (4030548737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Do góry