reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Dziewczyny, byłaby któraś zainteresowana paputkami z Kubusiem Puchatkiem i Tygryskiem w rozmiarze 22? Kupiłam kiedyś Puckowi, ale on je ściąga i w ogóle nie chce w nich chodzić. Szkoda, żeby się u nas marnowały. Jutro zrobię zdjęcie.

reklama
Mięciutkie. Zwijają się w zasadzie w rulonik ;) Abs od spodu. Kończą się poniżej kostki. Wokół otworu na stopę mają lekką gumkę, która ma chronić przed spadaniem, ale Pucek sobie z nią radzi :/ W zasadzie nieużywane - tyle że odcięłam metki i raz czy dwa je Puckowi założyłam :) Kolorki ładne - jutro wstawię zdjęcia.

Jeśli same się nie zsuwają to ja byłabym chętna, bo właśnie coś takiego planowałam kupić. Mój nie ściąga skarpet one mu same w większości spadają(za słaby ściągacz). Wystarczy kilka szurnięć stopy o dywan i skarpeta sama schodzi.:baffled:

Same nie spadają. Pucek albo je ściągał specjalnie, albo przystępował sobie jednego paputka drugą nogą, kiedy wstawał albo szedł gdzieś. I wtedy czasem but zostawał w miejscu, a Pucek szedł dalej ;)

A myśmy wyrośli z kolejnego pajaca do spania. Tym razem definitywnie musimy go pożegnać. Nie daliśmy rady wyprostować w nim nóżek.:no: Któraś chce?
my już w pajacach nie śpimy chyba już z pół roku:-p:-D

Gabriela ale Ci fajnie ze się wyzbyłaś;-) ja się wyzbywam i wyzbyć nie mogę:rofl2: część koleżance oddałam co ma 6miesieczną córeczkę część, co ma 7miesięczną córeczkę, część Olci wysłałam i wraz jeszcze małych ubranek mam:rofl2: a no też cześć wystawiłam na sprzedaż żeby parę groszy zyskać ale nikt
nie chce kupić :zawstydzona/y:

To znowu ja:rofl2: ale tym razem mam do sprzedania kilka ciuszków:
IMG_0036.jpgIMG_0046.jpgIMG_0069.jpgIMG_0493.jpg
1.Śpiochy (guziczki zmieniłam bo te oryginalne były za małe się sie ciągle rozpinały) rozm.62
2.Cieplutki pajacyk firmy Early days, rozm.3-6m
5.Sukieneczka firmy Zara baby rozm. 9-12m
9.Kurteczka niebieska, rozmiar 6-9m

Ostatnia edycja:
i następna tura ;-)
IMG_5492.jpg

Mam też gorset do sprzedania rozm. 36 (miałam go tylko raz na moim ślubie:rofl2:)
IMG_0072.jpgIMG_0074.jpgIMG_0076.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
A tak wyglądają paputki, o których wczoraj pisałam :)

Daliśmy za nie 35 zł, a ponieważ są nieużywane, to myślałam, żeby je sprzedać za 15 zł plus wysyłka. Są lekkie, więc pewnie priorytet wyjdzie maks. za 3,50 zł, a ekonomiczny 2,30. Mogę dorzucić parę sztuk owsianki błyskawicznej ze streetcomu przy okazji ;)

Do góry