reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

reklama
a ja próbuję sprzedać ubranka dla grudniowego maluszka, bo mój 3 bobasek do następnych świąt raczej wyrośnie, a ubranka są po jednym razie założone Zobacz załącznik 407890Zobacz załącznik 407891Zobacz załącznik 407892Zobacz załącznik 407894Zobacz załącznik 407895Zobacz załącznik 407896Zobacz załącznik 407897Zobacz załącznik 407898
rozmiar 56, jak któraś ma znajomych blisko rodzących może zaproponujcie? gdyby z kasą nie byłoby tak krucho to bym oddała, ale chcę mieć choćby na paczkę pieluch

http://allegro.pl/swiateczny-komplet-2body-2pajace-sliniaczek-56-i1938584274.html
http://allegro.pl/swiateczny-komplet-2body-2pajace-sliniaczek-56-i1938584274.html

Ostatnia edycja:
reklama
aluśka a ile byś kochana chciała z te ubranka? Moja siostreznica spodziewa się w kwietniu córeczki, a bratanica w marcu

pfuuu nie bratanica tylko bratowa:-D urodzi właśnie małą bratanicę:)

Do góry