reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Oddam/przyjmę/sprzedam

anecznik - ja posiadam takie jak to - ten sam kolor nawet Moolino Łóżeczko Turystyczne Fm/300 - opinie o Moolino Łóżeczko Turystyczne Fm/300
materacyk jest,kieszen z boku na pieluchy czy zabawki, odpinany jeden bok,zeby mlody mogl sobie z niego wyjsc,albo wypasc na twarz:D
dwa boki sa z siatki ,wiec jest tam jasno,i mnie widzi .
sklada sie do torby wielkosci ,ja wiem takiej torby na zlozone wedki :D

tylko wg mnie ciezki,no ale stabilny.

a i jest jeszcze w komplecie moskitiera na lato,

edit ; kupione oczywiscie na allegro od kogos z poznania,zeby zaoszczedzic na wysylce:D
o ile pamietam za 80zl

stan byl idealny,chlopiec przed kuba uzywal go tydzien na wakacjach i sprzedali go mi

reklama
anecznik - ja posiadam takie jak to - ten sam kolor nawet Moolino Łóżeczko Turystyczne Fm/300 - opinie o Moolino Łóżeczko Turystyczne Fm/300
materacyk jest,kieszen z boku na pieluchy czy zabawki, odpinany jeden bok,zeby mlody mogl sobie z niego wyjsc,albo wypasc na twarz:D
dwa boki sa z siatki ,wiec jest tam jasno,i mnie widzi .
sklada sie do torby wielkosci ,ja wiem takiej torby na zlozone wedki :D

tylko wg mnie ciezki,no ale stabilny.

a i jest jeszcze w komplecie moskitiera na lato,

edit ; kupione oczywiscie na allegro od kogos z poznania,zeby zaoszczedzic na wysylce:D
o ile pamietam za 80zl

stan byl idealny,chlopiec przed kuba uzywal go tydzien na wakacjach i sprzedali go mi

ja na poczatku lipca sprzedam za 50zl ;p '

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry