Witam, ostatnio obejrzałam film pod tym tytułem. Co by nie mówić jest tam wątek o takich seks imprezach. Muszę się przyznać że w pewien sposób zadziałało to na moją wyobraźnię. Pewnie nigdy się zdecyduję na taką zabawę, ale coś w tym jest. A może wspólna zabawa np. dwa małżeństwa. Co o tym sądzicie?. Jakie macie przemyślenia, podejście do tego tematu?.
reklama
93kora
Fanka BB :)
Mnie to osobiście brzydzi.
Nie wyobrażam sobie ,żeby jakaś inna panna siadała na mojego J. I tak samo nie wyobrażam sobie ,żeby ktoś inny mnie dosiadał.
Rozumiem ,że rozmawiałaś z mężem/partnerem na ten temat i jemu to nie przeszkadza?
Nie wyobrażam sobie ,żeby jakaś inna panna siadała na mojego J. I tak samo nie wyobrażam sobie ,żeby ktoś inny mnie dosiadał.
Rozumiem ,że rozmawiałaś z mężem/partnerem na ten temat i jemu to nie przeszkadza?
Sok z żuka
Idz się pytać na Facebooku, a nie tutaj gdzie kobiety siw starają o dziecko, przeżywają straty, czy szukają pomocy. A nie wyskakujesz z głupimi pytaniami.
żadna erotomanka. Po prostu każdy może mieć swoje zdanie na każdy temat, każdy ma swoje tz fantazje. Nie chce próbować tego typu zabaw, lecz porozmawiać to już chyba można na każdy temat. Jeśli moja odpowiedź na którymś z wątków była o tym, poproszę o konkrety, bo nic takiego nie pisałam.Ja to widzę,że Ty chyba erotomanka jesteś.
Na innych wątkach, przybliżonych tematem odpowiadasz.
nie, nie rozmawiałam, ale uważam że pogadać można.Mnie to osobiście brzydzi.
hemoglobina
Moderator
Nigdy w życiu bym się na takie coś nie zgodziła.
Cookie_
Moderator
Ludzie są różni, jednym to odpowiada innym nie. Jeśli dwojgu to odpowiada i zgadzają się na taki układ to tak naprawdę nic nie stoi na przeszkodzie by tak żyli i nie mi to oceniać. Mnie i męża nie kręcą takie układy. Kiedyś o tym rozmawialiśmy właśnie przy okazji oglądania jakiegoś filmu czy programu gdzie poruszana była tematyka otwartych związków i swingersów.
olka11135
Ja to widzę,że Ty chyba erotomanka jesteś.
Na innych wątkach, przybliżonych tematem odpowiadasz.
To bot.
Kto nagle pyta o film z 1999 roku
reklama
jasani
Nawet jeżeli to jakaś ściema to zadała pytanie w dobrym wątku. Przecież forum jest otwarte dla wszystkich. Nie musisz się w nim udzielać.Idz się pytać na Facebooku, a nie tutaj gdzie kobiety siw starają o dziecko, przeżywają straty, czy szukają pomocy. A nie wyskakujesz z głupimi pytaniami.
Podziel się: