reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obumarcie zarodka. Wierzyć w to?

Hej dziewczyny. Mam pytanie odnośnie tytułu tematu. 15.10 byłam na 1 wizycie u gina i powiedział że jak na 6 tydzień to jest małe. Już mnie zmartwilo to wtedy ale na wczorajszej nie poprawił mi humoru. Z usg wyszło 6tc1d i padły słowa 'coś jest nie tak, możliwa ciąża obumarla' ale za to beta wyszła ponad 19tys. Jutro idę na kolejną. Poradzcie coś bo wariuje i martwię się :( ktoś miał podobnie

reklama
reklama
Mam córkę a ta druga ciąża zakończy się zabiegiem w przyszłym tygodniu. Może mi któraś z was powiedziec jak to wygląda? Co zabrać ze sobą bo nie mam bladego pojęcia
Do szpitala zabierasz koszule,porannik,ręcznik kapcie i klapki pod prysznic,kosmetyki .Ja zabrałam swoje podpaski choć w szpitalu mi dali.

Rozwiązanie
Do góry