MamaZblizną
Fanka BB :)
Hej, otóż kilka dni temu podczas usg okazało się, że serduszko jednego z moich bliźniąt nie bije.. Był to 14 tydzień + 4 dni. Jak już ochłonęłam, jak większość z nas zaczelam szukać informacji na ten temat.. I tej najważniejszej jaką szansę ma drugie dziecko? Niestety w internecie nie można zbyt wiele znaleźć na ten temat.. Znalazłam jeden jedyny wątek z 2007 roku. Całe szczęście pamiętałam wpis jednej z dziewczyn tutaj na wątku ' ciąża bliźniacza' od razu do niej napisałam i poczułam, że mi odrobinę lżej, że nie jestem z tym sama.. Myślę, że jest wiele dziewczyn takich jak ja.. Które szukają takiego miejsca gdzie będą mogły popisać z innymi kobietami które są bądź były w takiej sytuacji.
Dlatego właśnie powstaje ten wątek.. Chciałabym, żeby każda kobieta która ma jakieś doświadczenie w tym temacie zechciała napisać swoją historię bądź może teraz to wszystko przechodzi i chciałaby do mnie dołączyć?
Pozdrawiam Was dziewczyny i dużo siły..
Dlatego właśnie powstaje ten wątek.. Chciałabym, żeby każda kobieta która ma jakieś doświadczenie w tym temacie zechciała napisać swoją historię bądź może teraz to wszystko przechodzi i chciałaby do mnie dołączyć?
Pozdrawiam Was dziewczyny i dużo siły..