Na dole jak macica, pod pępkiem i nad wszędzie w sumie i nic nie słychaćMoże jedz na sor?? Powiedz im jaka sytuacja.. Powinni oni Cię zbadać.. Może dzidzia się schowała?.
reklama
malina_11
Fanka BB :)
Poszukaj nad spojeniem
Na dole jak macica, pod pępkiem i nad wszędzie w sumie i nic nie słychać
Jetkaa
Ja mam 15tydzien i wartości mam od 150-160A jaka wartość wskazuje na tętno dziecka ? Bo mi pokazywało raz 128 max 130 i nie wiem czy to było moje tętno ?
Nie było tego charakterystycznego stukania serduszka
Jetkaa
Ja najczęściej szukam nad linia włosów losowych.. I powoli przemieszczamA jaka wartość wskazuje na tętno dziecka ? Bo mi pokazywało raz 128 max 130 i nie wiem czy to było moje tętno ?
Nie było tego charakterystycznego stukania serduszka
ale masz do niego żel?Pożyczyłam od znajomej detektor płodu żeby się uspokoić i nie mogę znaleźć tętna dzidziusia
nie od razu tętno jest latwo znalezc, czasem mija kilka chwil zanim je znajdziesz. Sprobuj raz jeszcze i zacznij od dolu brzuszka
malina_11
Jak nie masz żelu użyj zwykłej oliwki. I szukaj powoli. Dźwięk charakterystyczny jak stukot pociągu można by porównać. Zdążyło mi się że dzidzia była gdzieś daleko i słyszałam ale cicho tak w oddali
ale masz do niego żel?
nie od razu tętno jest latwo znalezc, czasem mija kilka chwil zanim je znajdziesz. Sprobuj raz jeszcze i zacznij od dolu brzuszka
reklama
Jetkaa
Uffffff. A teraz moim zdaniem zakup sobie też taki detektor super że udało się znaleźć tętno sama się już stresowałamUdało się znaleźć !! 148 tętno i słychać było serduszko. Jestem już spokojniejsza
Podziel się: