reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obrona pracy magisterskiej a miesieczny maluch... Czy dałyście radę?

Witam serdecznie. Jestem w ciąży, pracuję rozpoczęłam kolejne studia, planowaliśmy kolejna ciążę ale troszkę później, chciałam urodzić po obronie, na obronę chciałam isc z z brzuszkiem. Złożyło się tak, że termin porodu mam okolo 3-4 tyg przed obroną. Jak dałyście radę z pisaniem pracy, z obroną? Jakie są wasze doświadczenia. Boje sie , że nie dam rady się obronić, zawale wszystko a te studia są dla mkie ważne, mialy mi dać wieksze możliwości.
Jeśli pracę piszę się samodzielnie to obrona powinna pójść gładko. Na Twoim miejscu spytałabym o możliwość zdalnej obrony, bo to będzie chyba najwygodniejsza opcja dla Ciebie. U mojego męża tak to się właśnie odbywa - studenci są zadowoleni i on nie musi się ruszać z domu :)

reklama
Jeśli pracę piszę się samodzielnie to obrona powinna pójść gładko. Na Twoim miejscu spytałabym o możliwość zdalnej obrony, bo to będzie chyba najwygodniejsza opcja dla Ciebie. U mojego męża tak to się właśnie odbywa - studenci są zadowoleni i on nie musi się ruszać z domu :)
To jest dobry pomysł. W trakcie pandemii funkcjonowały obrony on-line być może jak napisze się podanie to w takiej sytuacji tez się zgodzą.

Moze nie magisterke, ale uczylam sie do bardzo waznego panstwowego egzaminu bedac w ciazy. Pozniej z miesiecznym dzieckiem jechalam do Warszawy, aby ten egzamin napisac i zdalam 😊 takze wszystko jest do zrobienia.

Witam serdecznie. Jestem w ciąży, pracuję rozpoczęłam kolejne studia, planowaliśmy kolejna ciążę ale troszkę później, chciałam urodzić po obronie, na obronę chciałam isc z z brzuszkiem. Złożyło się tak, że termin porodu mam okolo 3-4 tyg przed obroną. Jak dałyście radę z pisaniem pracy, z obroną? Jakie są wasze doświadczenia. Boje sie , że nie dam rady się obronić, zawale wszystko a te studia są dla mkie ważne, mialy mi dać wieksze możliwości.
Kolezanka broniła się z miesięcznym. Tata z Maluchem stali z nami pod drzwiami z kwiatami🙂 Taka byla jej decyzja i do dzisiaj mowi, że dobra, że dziscko na studiach bylo dobrym pomysłem🙂

Do góry