reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy

Eliza91

Aktywna w BB
Czesc jestem tu nowa i mam kilka pytan dotyczacych objawow ciazy. Od kilku dni mam zawroty glowy, mdlosci szczegolnie wieczorem, wiekszy apetyt i pryszcze ktorych wczesniej nie mialam. Prosze o pomoc z mezem staramy sie o pierwsze dziecko ;-)

reklama
reklama
Ale pytam o objawy. Moze uogolnie. Chcialam zapytac o objawy ciazy jakie mialyscie. Test robilam wyszedl pozytywny. Chodzilo o wymiane doswiadczen itp. Nie musicie byc zaraz negatywnie nastawione ani odpowiadac w taki sposob bo strach o cokolwiek zapytac. :)

Hej skoro test pozytywny i jesteś pewna że to ciążą może napisz na forum odpowiednim do twojego wieku ciąży jesli potrafisz obliczyć kiedy teoretycznie bedzie termin porodu w jakim miesiącu .
Tam będziesz mogła wymienić się miedzy innymi swoimi doswiadczeniami a także zapytać o inne rzeczy jak np.o pierwsze objawy w ciąży. Pozdrawiam serdecznie .

Szkoda, że nie napisała o tym teście od razu... Skoro jest pozytywny to ciąża, a jak mu nie wierzysz, to jutro rano na beta hcg z krwi i będziesz wiedzieć na 100%. Pozostałe objawy są kompletnie nieważne, bo raz są, raz ich nie ma, podobnie jak u jednej kobiety są bardzo specyficzne, a u innych nie ma wcale.

Dziewczyny mam problem. Od 3 dni zauwazylam biala wydzieline przypomina budyn. Nie wiem czy to normalne na poczatku ciazy? Zauwazylam ja podczas prysznica, nie mam jej na bieliznie

reklama
Do góry