Czesc jestem tu nowa i mam kilka pytan dotyczacych objawow ciazy. Od kilku dni mam zawroty glowy, mdlosci szczegolnie wieczorem, wiekszy apetyt i pryszcze ktorych wczesniej nie mialam. Prosze o pomoc z mezem staramy sie o pierwsze dziecko ;-)
reklama
jasani
Fanka BB :)
A ja Ci odpowiedziałam. Nikt z tego forum nie wie jaka jest odpowiedź na Twoje pytanie.Jestem tu nowa wiec nie wiem co i kto tu pisze. Zadalam pytaniw bo od tego jest forum.
jasani
Jak nie napisałam? Każda kobieta ma inny zestaw objawów. U jednej mogą oznaczać ciąże a u innej takie same niestety nie. Czy masz problem z zakupem testu lub pójściem na badanie krwi? Ja nie widzę innego wyjścia. Poza tym nie napisałaś w którym dniu cyklu jesteś? Czy okres Ci się spóźnia czy nie?Ironiczna jest Twoja odpowiedz a ja takiej nie potrzebuje. Moje pytanie dotyczy objawow a Ty nic o tym nie napisalas. A skoro denerwuja Cie tego typu pytania to ich nie czytaj?
reklama
reklama
jasani
Po raz kolejny napiszę, że inna kobieta mogła mieć te samy objawy i była w ciąży a u Ciebie te objawy mogą wskazywać np na jakąś infekcje. Każda z nas jest inna i inaczej to przechodzi. Jeżeli jesteś w terminie miesiączki to zrób ten nieszczęsny test.