Dziewczyny. Byłam pewna ze dostanę okres, bóle brzucha i piersi były jak zawsze. Jednak okres się spóźnił i a na teście dwie grube krechy. Jednak niepokoją mnie skurcze, biegunka, ból piersi - czuje się jak na okres - wszystkie objawy są 1:1 identyczne. Pojawiło się również plamienie. Jadę na przeciwbólowych. Dzwonilam do lekarza, powiedział ze moje „okresowe” objawy są normalne… wizyta dopiero w przyszłym tygodniu. niem wiem czemu jest we mnie okropny lęk ze zaraz stracę ciąże, ze te bóle są złowieszcze. Robiłam dzis betę - mam 60 juz się zastanawiam czy powtórzyć czy nie spada ale mąż się zdenerwował ze jak tak ma to wyglądać to nie wie jak wytrzyma do 9 miesiąca w tych nerwach. Chyba się tak boje przez to ze staraliśmy się bardzo długo. Szykowałam się na inseminacje… proszę powiedzcie czy miałyście taka sytuacje nie mogę przestać się stresować jestem panikara
reklama
Okres miałam dostać w niedziele. Nie wiem kiedy miałam owu, nie monitorowałam w tym cykluIle dni po spóźnionym okresie masz betę 60?
Startuje od zera więc rośnie , spokój je najlepiej powtórz za 48 h
Madzia86G
Fanka BB :)
Na spokojnie. Mnie bóle jak na okres towarzyszyły jeszcze przez bite 2-3tygodnie od terminu gdy powinirn być okres.
I przez te 2-3tygodnie co chwilę szłam do wc z takim lękiem, że zobaczę że okres jednak przyszedł
A piersi bolały aż do połowy 2trymestru , tym że ból się coraz bardziej nasilał
I przez te 2-3tygodnie co chwilę szłam do wc z takim lękiem, że zobaczę że okres jednak przyszedł
A piersi bolały aż do połowy 2trymestru , tym że ból się coraz bardziej nasilał
Zrób betę po 48 h, mi lekarz też od razu jak zadzwoniłam po tym jak test ciążowy wyszedł dodatni (po długich staraniach) kazał zrobić betę i powtórzyć po 48 h. Też miałam bóle jak na okres. Tylko uważaj z tabletkami przeciwbólowymi, ja bym nic nie brała, a jeśli musisz to chyba jedynie Apap najbezpieczniejszy.