reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

;DNo niezle Elipsiku:):)
...ja mialam noc raczej z tych ciezszych...bardzo mnie meczylo...mialam mocne skurcze...dokladnie co 7 minut...tak okolo 3 ciej w nocy...ustaly..i moglam zasnac...obudzil mnie bol brzucha..i od razu biegunka i na kibelek...a teraz znowu cisza...mam juz dosc...:(

reklama
a mnie nie brzuch tylko zęby bolą :( wczoraj ortodontka zamiast zmienić mi tylko łańcuszek, na nowo zadrutowała mi cały dół, musze znów kanapki w wagoniki kroić :|

Kaaala,a mnie zaczął po porodzie się ząb mądrośc kluć od nowa ;) w dodatku psuje się już skubany! Wyrwiząbku witaj juz niedługo! ;)
ewan,teraz z karmieniem nie mam juz problemów,cycki sie przyzwyczaiły a mój mały laktatorek ładnie ściąga pokarm,także mogę się obyć w ciągu dnia bez Aventu ;D

Już drugi dzień schodzi mi obficie śluz a dziś doszedł ból brzucha ,więc chyba mój organizm już przygotowuje się tak naprawdę do tego wielkiego dnia ,a więc czekamdo 25 lipca imam nadzieje że wtedy będe już tulić maleństwo ;D ;D

Wiolu jakby nie patrzeć to juz naprawdę niedługo  :) ja to się boję żeby mnie w szpitalu do terminu nie trzymali  ::) bo chyba zeświruje  :laugh:

Na pewno nie będa cie trzymać ,jak już jesteś umówiona na termin to raczej wątpie żeby ci przełożyli ,bo przecież musisz mieć anestozjologa a oni raczej w tych czasach nie zawsze są pod ręką ..Mnie cały czas boli brzuch ,więc może to jakoś się rozkręci do 25 lipca ;D

jakby mi powiedzial że potnie w poniedzialek to bym chyba chętniej jechała  :) a tak to kurcze niewyobrażam sobie siedzieć i czekać..i tęsknić  ::) Wiolu..Ciebie to w każdej chwili może złapać  ;D

Czuje w moczu że nie tak w każdej chwili ;D ;D :laugh: :laugh:.Od wczoraj mnie głowa boli ,chyba przez to że się trochę ochłodziło i teraz organizm musi się przestawić ,ale najlepiej byłoby teraz rodzić bo niema takiego gorąca

reklama
Do góry