reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Krecik,ja tylko dzień przed tobą ale jeszcze mam plamienie,takie brązowawe...ale w poniedziałek miałam lekki krwotok...chyba przez ten upał ::)

reklama
U nas przeszedł maleńki deszcz ale bedzie jakaś zmiana pogody bo mnie tak strasznie drą nogi że idzie zwariować .Już się śmiej że mnie coś musi być ,bo inaczej byłoby nudno hi hi hi :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Smiechy.. ale w zeszlym roku jak bylismy na weekend u tesciow na działce przelecial nad nami bocian (a mowili, ze przez tyle lat nigdy nad ich działka bocian nie przelatywał) i potem za miesiac bylismy drugi raz znow bocian przelecial. I to bylo tylko te dwa razy jak my tam bylsimy... wiec nie ma co tym bocianom tego przywileju odbierac...
Ałć.. znowu skurcz...

Wogole nie moge usnac !!!
Nawet jak juz zaczynam przysypiac to akurat wtedy zachciewa mi sie STRASZNIE siku , albo zaczynaja mi sie klebic po glowie jakies mysli paniczne.

Np. martwie sie tym , ze nie bede czula wiezi z moim synkiem , ze nie pokocham go odrazu...........Ze zlapie mne deprecha poporodowa ........ ze bede miec za malo pokarmu albo ,ze nie bede potrafila nakarmic cyckiem mojego niunia.

U mnie jeszcze nie ma zadnych znakow ,ze wogole bedzie sie we mnie robilo mleko. Zadnej siary ani nic.

Kaju...takie zamartwianie się to chyba każda  z nas przychodzi,zwłaszcza jeśli to jest pierwsze maleństwo  :) ale uwierz że jak tylko zobaczysz swoje maleństwo to wszystko minie,a z czym nie dasz sobie rady to zawsze ktoś coś podpowie  ;)  u mnie przy pierwszej dzidzi siary nie było a mleka mialam aż za dużo  ;) każda z nas jest inna :) napewno będziesz cudowną mamusią!  :)

reklama
Dziekuje ci kochana,
Wiem,ze to nie bardzo madre mysli , ale nie potrafie ich wylaczyc z glowy.

Mam jeszcze jedna jazde - martwie se ,ze cos z moim niuniem bedzie nie tak....Ze przeoczyli cos na USG .......

Do góry