reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
ewanku,dziękuję,dochodzę do siebie powoli,troszkę tylko szwy ciągną...najgorsze są hemoroidy no i załatwić od porodu się nie mogę : dziś aplikuję czopki poza tym wszystko ok,piersi nabrzmiałe i sutki pogryzione ewan,masz na to jakis sposób,bo jak karmię,to tak boli,że płaczę :-[
Oleńko-mni nic nie boli przy karmieniu i już ci mówi co i jak-poczekaj aż mały mocno otworzy buzię, musi złapać szeroko pierś, tak jak widzisz na moim zdjęciu, wtedy wciągnie sutek głeboko, razem z kawałkiem otoczki. jak cię ciągnie za samą brodawkę to napewno musi boleć jak cholera! ja wkładałam mu kciuk dość głęboko-do miękkiego podniebienia i wtedy mały ssał, to zabierałam palec i nakładałam na pierś. i ważne-dziecko na pierś a nie pierś dziecku.
jak ściągna szwy to poczujesz się od razu lepiej!
jak ściągna szwy to poczujesz się od razu lepiej!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
jakoś udało mi się nie sklamać ale groziły polozne skrętem kiszek itp...powiedziałam że poradzę sobie sama w domku z czopkami
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
ewan,dzięki,może rzeczywiście źle łapie,staram się głęboko go przystawiać ale różnie bywa...a szwy mam samorozpuszczalne,ale to cholera wygląda jak cienka zyłka czy drucik i uwiera :
reklama