reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
DZIĘKI DZIEWCZYNY ,TELEFONY SĄ MOJE PODANE DO WIADOMOŚCI ,ALE JAKBY CO TO PROSIŁAM MĘŻA O POWIADOMIENIE KTÓREJŚ Z WAS NA GADU
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Wiolu , mam nadzieje ze te bole same przejda i Oskarek jeszcze troche grzecznie posiedzi .
Oszczedzaj sie i zadnego sprzatania juz !
Oszczedzaj sie i zadnego sprzatania juz !
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
KAJU 25 chyba wszystkie jesteśmy tak zlane potem ,ja osobiście chodzę non stop pod prysznic ,tak mi gorąco i jestem cała mokra .Nawet w nocy wstaje i wskakuje pod prysznic (chłodny) :laugh: :laugh: A jeśli chodzi o puchnięcie to tylko jak przesadzę i nic nie odpocznę w ciągu dnia ale dużo ratuje mnie wapno
reklama
Mi nozki puchna dalej, spie przy wentylatorze i to cala poodkrywana!!!
Na cale zsczescie przecghodzi mi zgaga!!! We srode mialam robiona akupunkture na puchnace nogi , zgage i zmiekczenie macicy!!! Nogi mam grube, o macicy nic mi nie wiadomo ale za to moge teraz normalnie jesc!!! Niestety z piciem gorzej bo po gazowanym znow mnie pali ale sa jeszcze niegazowane napoje i to musze pic!!! Juz dawno nie bylo mi tak przyjemnie po jedzeniu, nic nie piecze nie odbija mi sie , zyc nie umierac!!!
Na cale zsczescie przecghodzi mi zgaga!!! We srode mialam robiona akupunkture na puchnace nogi , zgage i zmiekczenie macicy!!! Nogi mam grube, o macicy nic mi nie wiadomo ale za to moge teraz normalnie jesc!!! Niestety z piciem gorzej bo po gazowanym znow mnie pali ale sa jeszcze niegazowane napoje i to musze pic!!! Juz dawno nie bylo mi tak przyjemnie po jedzeniu, nic nie piecze nie odbija mi sie , zyc nie umierac!!!