reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Ja mieszkam z ojcem i z mężem więc jeśli ja nie posprzatam to kto to zrobi? .... wole sama to robić przynajmniej mam pewnosc ze ejst to zrobione od podstaw i dokladnie:-)))))))

reklama
Wiecie co, z tym sprzątaniem, praniem i latalniem po sklepach to całkiem normalne, podobno nazywa się to "instynkt wicia gniazda". Ale chyba faktycznie ciut przesadzmy. Ja od piątku będę mięc u siebie parę osób z rodzinki, która przyjedzie na wesela brata więc sprzątam, piorę dywany i myję okna jeszcze do tego to malowanie na raty, bo Arek chodzi cały czas do pracy i wraca o 19 więc wiecznie jest bałagan no i jeszcze mebelki nieposkładane, ale pociesza mnie fakt, że do piątku wszystko będzie gotowe i potem to tylko będę się lenic i czekac na maluszka :)

No Megi teraz to ja Cie opiernicze :police: ;) Nigdy nieslyszlas ,ze mycie okien to sie robi jak sie chce porod wywolac? Podobno to jeden z lepszych sposobow. Nie dosc tego mozna jeszcze zleciec z krzesla lub parapetu a wtedy to sobie dopiero biedy narobisz.U mnie okna wlasnie czekaja i po wizycie u gina 23-go jak bedzie wszystko O.K. to sie za nie zabieram ale nie wczesniej.Kochana uwazaj na siebie i maluszka.
Swoja droga widze ,ze to wicie gniazda wszystkie nas juz dopadlo :laugh:

A ja chyba za mocno sie przytulam do Piotrka w nocy bo mnie rano brzuch pobolewa jak sie budze - na szczescie po chwili przechodzi...

A mi znów nawróciło to uczucie nadchodzącej miesiączki i już się zdenerwowałam i zadzwoniłam czy będzie w piatek .Na szczęście będzie ,mam nadzieje że dotrzymam do piątku ,bo doszło do tego ciągnięcie brzucha w dół .Naprawdę jestem już zdenerwowana .Siostra mnie pocieszała że może mam problemy z jelitami ,boże z jelitami .Jakby to coś miało wspólnego ,dzidzia za bardzo jest ustawiona do wylotu i chyba dlatego daje czadu .Ale dziś nic nie robiłam ,lenie się praktycznie cały dzień ,tyle co ugotowałam obiad i zrobiłam koktajl

reklama
Dla mnie leżenie ELPISKU to katorga i jeszcze jak się położę to zaczyna mi twardnieć brzuch .Ale teraz uciekam bo już nie wysiedzę bo zaczyna ciągnąć coraz bardziej .Zobaczymy do jutra ,cholera a tu święto i lekarza nie dorwę

PAPATKI ,JEŚLI DAM RADĘ TO ODEZWĘ SIĘ JUTRO

Do góry