reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Anno wiesz co ja mam dokładnie tak samo jak ty z tym ze umre naprawde, jak czytałam co piszesz to nie wierzyłam ze ktos tak ma jeszcze a moje kochanie to mowi ze nie wiem czym mam juz ta głowe zajac ze to chyba z nudow.

reklama
a w przeciwienstwie do was to mi nic nie jest, ani nie kłuje ani nie boli ani nie sikam (za dużo) ani zgaga, spie superancko poprostu tylko mi w ciazy chodzic ;D

A już myślałam że mi się coś w głowie przestawiło ale widzę że nie jestem sama czyli nie jest jeszcze tak źle ze mną.Agutek ale tak pisała Wiola i Aneczka wszystko będzie oki a później jak będziemy to czytały to będziemy pękać ze śmiechu że takie miałyśmy myśli

Nic tylko chodzić w ciąży :laugh: :laugh: :laugh: ,tak jak mnie lekarz powiedział że jestem stworzona do rodzenia (bardzo śmieszne),zobaczymy ,bo do chodzenia w ciąży to raczej nie jestem stworzona ;D

No proszę nic tylko Ci dzieci rodzić ;)ja niestety nie jestem stworzona do rodzenia przynajmniej po pierwszym porodzie gdzie wszyscy mieli ze mnie niezły ubaw bo ja umierałam i w ogóle

Ja też pamietam drugi poród ,jak miałam już totalne rozwarcie to mówię do położnej że mam dość i chce do domu a 3 minuty później urodziłam KAMILA :laugh: :laugh:.Cały mój poród trwał ogólnie gdzieś 3 godzinki

reklama
Do góry