Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Mnie oblewaly poty po drobnym wysiłku fizycznym. Nie byłam wstanie np umyć okna. I bardzo szybko odrzuciło mnie od śledzi, a posmakował drzem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, że to co napisze wyda się śmieszne ale cóż tak było...zaczęła mnie boleć prawa ósemka, test owulacyjny wyszedł mocno dodatni, gdzie byłam pewna ,że owu już była...Hej dziewczyny.. Chciałam się was zapytać jakie małyście objawy ciąży? Nie pytam tu o te czysto logiczne jak brak miesiączki czy mdłości.. Chodzi mi bardziej o takie rzadko spotykane, możliwe że jeszcze przed terminem @..? Czy już wtedy któraś z was wiedziała że może być w ciąży? Czy jakoś specjalnie któraś z was odczuła moment zagnieżdżenia zarodka (prócz plamienia) i zaświtała jej lampka że może właśnie być w ciąży.. Albo jakaś jednodniowa temperatura a może bardziej stan podgorączkowy.. Sama nie wiem.
Rzadko spotykane symptomy ciąży które później właśnie jak nie przyszła @ stały się dla was jasne..
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Marika czyli to jednak była ciąża?
O gratulacje . Ja wczoraj właśnie miałam stan podgoraczkowy, a cały tydzień jak nigdy jest mi gorąco. Nie wiedziałam ze to może być obajw implantacji w sumie jestem 7 dni po owu