reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy ciązy

Natuszka21

Fanka BB :)
Miasto
Nowy Targ
Hej Dziewczynki, chcialam się poradzić bo nie wytrzymam. ;-) ;)

Na początku miesiąca między 6 a 8 stycznia współżyliśmy z mężem bez zabezpieczenia. Okres miałam 30 grudnia Obecnie od ponad tygodnia mam:

- zgage
- chęć na ostre potrawy mimo że ich nienawidziłam
- często mnie mdli
- mega zawroty głowy
- wrażliwe sutki, ale tylko gdy je dotykam, same z siebie nie sprawiają dyskomfortu
- mniej więcej w momencie owulki miałam silne kłucia, a od dłuzszego czasu, przebiegała ona bezobjawowo.
- uderzenia gorąca

W piątek zeszły robiłam test; Wyszła jedna kreska, ani śladu drugiej. Objawy nie minęły, czy któraś miała podobnie i była w ciązy, czy te obajwy mogłyby na nią wskazywać, czekam teraz do weekendu na okres i wtedy jak się nie pojawi chcę zrobić test, ale może któraś miała podobnie. :blink:

reklama
Kiedy kobieta pragnie być w ciąży, każdy najmniejszy objaw tłumaczy sobie właśnie ową ciążą, a tak naprawdę może to być skutek stresu lub też najnormalniejsza w świecie reakcja organizmu.
Wszystkie z wymienionych przez Ciebie objawów mogą być objawami ciąży, ale wcale nie muszą.
Poczekaj, zrób test i wszystko będzie jasne.

Zgadzam sie z Nulini calkowicie. Jak się czegoś bardzo chce to każdy najmniejszy szczegól mozna przypisywac ciazy. Mozesz robic kolejne testy, ale i tak wizyta u ginekologa bedzie najpewniejsza. a i pamietaj ze do testow ciazowych testy najlepiej robic z samego rana.

Wiem, wiem, choć ta zgaga która jest bardzo uciążliwa a nie miałam takowej nigdy oprócz końcówki pierwszej ciąży, nie daje mi spokoju jeszcze kilka dni. ;-) ;)

autorko- to moga byc objawy ciazy..jak i nadchodzacej miesiaczki...
Test zrobilas za wczesnie.
jakiej dlugosci masz cykle?
Bo jesli okres mialas 30 grudnia...i ma on sie pojawic dopiero w ten weekend... to twoje dni plodne teoretycznie wypadalyby na polowe stycznia...
Mimo to, trzymam kciuki za dwie kreski :-)

reklama
Do góry