Lady Loka
Fanka BB :)
I od 3 dni masz objawy? Nie no na chwilę obecną zdecydowanie za wcześnie na nudności. Znaczy możesz je mieć, ale raczej nie przez ciążę.Jestem chyba 8 dni po owulacji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I od 3 dni masz objawy? Nie no na chwilę obecną zdecydowanie za wcześnie na nudności. Znaczy możesz je mieć, ale raczej nie przez ciążę.Jestem chyba 8 dni po owulacji.
To zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek objawy.Jestem chyba 8 dni po owulacji.
a jakim cudem masz objawy ciążowe bez ciąży?Jestem chyba 8 dni po owulacji.
Robiłam testy owulacyjne wiec powinna być w moim przypadku 12 dnia cyklu. No ale zobaczymy .. cierpliwość to moja słaba strona ale tak jak mówisz to jeszcze nie spoznienie wiec poczekam czy się miesiączka pojawiDwa dni to nie spóźnienie. Jeśli nie było monitoringu to owulacja mogła się po prostu przesunąć. I najlepiej zrobić betę.
W robiłaś test? Betę? Jeśli faktycznie owulacja była to test wyjdzie pozytywny.Robiłam testy owulacyjne wiec powinna być w moim przypadku 12 dnia cyklu. No ale zobaczymy .. cierpliwość to moja słaba strona ale tak jak mówisz to jeszcze nie spoznienie wiec poczekam czy się miesiączka pojawi:/
Test ciążowy płytkowy ale wyszedł negatywnyW robiłaś test? Betę? Jeśli faktycznie owulacja była to test wyjdzie pozytywny.
Zrób betę, będziesz wiedzieć na 100%Test ciążowy płytkowy ale wyszedł negatywny
Ja polecam strumieniowe. Pinki się słabo wybarwiają. Albo leć na betę.Test ciążowy płytkowy ale wyszedł negatywny