reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy ciąży ektopowej

Inez79 Dziękuję,dałas mi nadzieje....Gin własnie mnie uspakaja ,że dopiero w 7 tyg najwiecej widac i musze sie uzbroic w cierpliwosc...ale jak ????skoro jest tyle pytan ,watpliwosci i tyle strachu :(
Oby do 20 kwietnia :((((
Dziekuje dziewczyny

reklama
Witam dziewczyny.
Za późno zauważyłam ten temat jestem po cp usunięty lewy jajowód. Ewiiiii i jak dzidzia rośne? Jeżeli nie miałaś plamienia i bóli to nie masz się czym martwić. U mnie mija właśnie rok i chyba zacznę kolejne starania.

Wszytsko jak narazie w porzadku...lekarze niepotrzebnie straszą ...czesami nie jest tak źle jak się wydaje :)

Witam,

Sprawa jest już pewnie przesądzona bo w poniedziałek będzie wynik badania krwi...ale od początku.

Test ciążowy jeden, a potem drugi pozytywne. Radość. Poronienie po kliku tygodniach:( Łyżeczkowanie. Po 2 tygodniach wizyta kontrolna w szpitalu i ... wynik badania histopatologicznego: brak kosmków łożyskowych oraz zjawisko Arias Stella. Wykonane dodatkowe USG - powiększony lewy jajnik. Pobrano krew do BHCG - czekamy na wynik do poniedziałku. Lekarz przypuszcza, że może być ciąża pozamaciczna ale z drugiej strony zupełny brak innych objawów - brzuch nie boli, brak krwawień.

Może ktoś miał taki przypadek ?? Poradźcie.

Witam,

Sprawa jest już pewnie przesądzona bo w poniedziałek będzie wynik badania krwi...ale od początku.

Test ciążowy jeden, a potem drugi pozytywne. Radość. Poronienie po kliku tygodniach:( Łyżeczkowanie. Po 2 tygodniach wizyta kontrolna w szpitalu i ... wynik badania histopatologicznego: brak kosmków łożyskowych oraz zjawisko Arias Stella. Wykonane dodatkowe USG - powiększony lewy jajnik. Pobrano krew do BHCG - czekamy na wynik do poniedziałku. Lekarz przypuszcza, że może być ciąża pozamaciczna ale z drugiej strony zupełny brak innych objawów - brzuch nie boli, brak krwawień.

Może ktoś miał taki przypadek ?? Poradźcie.

Nie rozumiem. To było poronienie czy nie? Czy pytasz otę samą ciązę czy już o kolejną?

Do góry