Mam objawy ciąży, jexnak wszystko temu zaprzecza. Odbija mi sie od dwóch tygodni, miewam mdłości, robi mi sie slabo czasami, nawet tuz przed krwawieniem, które przyszło w terminie miesiaczki, ale bylo slabsze i krotsze dostalam wyczulenia na zapachy. Nawet poszlam po ponad 5 tygodniach od stosunku do ginekologa. Ginekolog nie widziała ciąży. Nie wychodzi mi tez żaden test sikany, a beya wyszla az 4 razy ujemna. Pierwszy raz robilam ja 4 tygodnie po stosunku, ostatni raz dziś, 6 tygodni po stosunku. O co może chodzić? Nigdy wcześniej tak nie mialam? Czy jednak istnieje ryzyko ciąży?
reklama
Aguu
Fanka BB :)
To nie są objawy ciąży... A jedynie dolegliwości które mogą towarzyszyć wielu stanom czy schorzeniom. Czasem przy wahaniach hormonalnych tak bywa. Czasem zdarza się bardziej dokuczliwe pmsy niż zwykle, może kilka rzeczy na raz się nalozylo. Jeśli po takim czasie od stosunku beta będzie ujemna to szukaj przyczyny gdzie indziej. Cukier zbadaj, tarczyce, ferrytyne, morfologie. ...Mam objawy ciąży, jexnak wszystko temu zaprzecza. Odbija mi sie od dwóch tygodni, miewam mdłości, robi mi sie slabo czasami, nawet tuz przed krwawieniem, które przyszło w terminie miesiaczki, ale bylo slabsze i krotsze dostalam wyczulenia na zapachy. Nawet poszlam po ponad 5 tygodniach od stosunku do ginekologa. Ginekolog nie widziała ciąży. Nie wychodzi mi tez żaden test sikany, a beya wyszla az 4 razy ujemna. Pierwszy raz robilam ja 4 tygodnie po stosunku, ostatni raz dziś, 6 tygodni po stosunku. O co może chodzić? Nigdy wcześniej tak nie mialam? Czy jednak istnieje ryzyko ciąży?
reklama
Podziel się: