reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

Pewnie zalecenia sa ujednolicone,ale zanim "dotrą" do wszystkich lekarzy....:-p- nie wszyscy zadają sobie trud uzupełniania wiedzy nabytej 30-40 lat temu na studiach :/
wg zaleceń oficjalnych z zeszłego roku suplementacja wit D jest niezbędna do ok 12 miesiąca:-) ale z zaznaczeniem, że można przedłużyć wg zaleceń lekarza:-)

reklama
KANIA :eek::confused2::szok: oby to jednak nie była ospa... a jeżeli jednak to TO, to mam nadzieję, że będzie miała łagodny przebieg.

kania ospa??? uuuu no to niefajnie , ale lepiej teraz niż poźniej , wierz mi. Dodo jak już natolin wspomniala już jest po i przeszedl to naprawdę łagodnie. Za to ja jak bylam dorosla przechodzilam ospę i bylo tragicznie.

Kaniu powodzenia, niby lepiej żeby dziecko przeszło ją w dzieciństwie niż już w dorosłości, tak więc nie zamartwiaj się. Dorian od Doris jest przykładem że wszystko dobrze będzie;-)

kaniu ojej ospa, ale nawet jeśli to wiesz, będziecie miały już głowy, podobno im młodsze dzieciątko tym łagodniej przechodzi wierze ze i uWas tak będzie:*** daj znać jak juz będziesz coś wiedzieć :*

u nas w przedszkolu jedno dziecko w domu z ospą jest, z innej grupy co prawda ale sie zastanawiamy czy inne dziecki podłapały czy nie...

reklama
z ospą jest tak, że zaraża w momencie kiedy u danego dziecka nie ma jeszcze jej widocznych oznak? dobrze pamiętam? (mam nadzieję, że nie zakręciłam za bardzo z tym pytaniem)

Do góry