wg zaleceń oficjalnych z zeszłego roku suplementacja wit D jest niezbędna do ok 12 miesiąca:-) ale z zaznaczeniem, że można przedłużyć wg zaleceń lekarza:-)Pewnie zalecenia sa ujednolicone,ale zanim "dotrą" do wszystkich lekarzy....- nie wszyscy zadają sobie trud uzupełniania wiedzy nabytej 30-40 lat temu na studiach :/
reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
kania ospa??? uuuu no to niefajnie , ale lepiej teraz niż poźniej , wierz mi. Dodo jak już natolin wspomniala już jest po i przeszedl to naprawdę łagodnie. Za to ja jak bylam dorosla przechodzilam ospę i bylo tragicznie.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Kaniu powodzenia, niby lepiej żeby dziecko przeszło ją w dzieciństwie niż już w dorosłości, tak więc nie zamartwiaj się. Dorian od Doris jest przykładem że wszystko dobrze będzie;-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
kaniu ojej ospa, ale nawet jeśli to wiesz, będziecie miały już głowy, podobno im młodsze dzieciątko tym łagodniej przechodzi wierze ze i uWas tak będzie:*** daj znać jak juz będziesz coś wiedzieć :*
u nas w przedszkolu jedno dziecko w domu z ospą jest, z innej grupy co prawda ale sie zastanawiamy czy inne dziecki podłapały czy nie...
u nas w przedszkolu jedno dziecko w domu z ospą jest, z innej grupy co prawda ale sie zastanawiamy czy inne dziecki podłapały czy nie...
reklama
Podziel się: