reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
Dziewczyny mam pytanie,czy miałyście styczność u swoich dzieci z chrypą? Od wczoraj mały mi chrypi,ogólnie czuje się raczej dobrze,nie ma innych niepokojących objawów.Dużo gada,piszczy,śmieje się...Możecie polecić jakieś domowe sposoby na chrypę,jakiś syrop,napar?NIe chcę od razu lecieć do lekarza,między chore dzieci....

Przemek często miewał chrypki i zawsze mu samo przechodziło. W zasadzie nic nie robiłam, jak miał gorszą to parzyłam mu majeranek, odcedzałam i dawałam po kilka łyków co jakiś czas - ma działanie bakteriobójcze.

czarodziejka, u nas też chrypka była dwa razy :tak: na wszelki wypadek byliśmy u lekarza mimo że innych objawów choroby nie było. Okazało się że to jakaś infekcja wirusowa ale leczyliśmy się tylko cebionem, na szczeście szybko przechodziło :-) Zdrówka dla Krzysia!

u nas chyba przeziębienie się pojawiło, lekki kaszelek ma Natalka, oby nie rozwinęło się coś więcej.
Możecie mi polecić jakiś syrop dla dzieci na kaszel? bo chyba pisałyście już gdzieś, ale nie mam zabardzo czasu szperać ;-)

reklama
Do góry