reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O nas mamusiach :)

punta

Fanka BB :)
Napiszmy troszkę dla odmiany o sobie. Ja mam 31 lat, na imię Ania i pracuję w jednym z Krakowskich szpitali (w administracji) ładnych parę lat, a żeby mi się "nie nudziło" zaczęłam w tym roku studia. A tak na poważnie bojąc się o swój statut pracownika, spróbuję zdobyć magiczne "mgr" przed nazwiskiem. Ciekawe czy podołam: praca, dom + dzieci i studia...

reklama
No to i ja się przedstawię. Na imię mam Aleksandra i mam 24 latka. Nigdzie niestety nie pracuję (ale wciąż szukam :-)). Skończyłam technikum architektury krajobrazu. Od czterech lat jestem mamusią małego łobuza i od pięciu lat szczęśliwą żonką swojego męża. I to chyba tyle o mnie. :-)

Cześć.
Jestem Kaśka, mam 29 lat.
Mężatka.
Obecnie nie pracuję. (Ale szukam.)
Studia to Administarcja publiczna ( licencjat), ale myślę aby pójść dalej.

Olena, ciekawa szkoła... :tak:
Punta, dasz radę. Najważniejsza to organizacja. Ja od przyszłego roku też chciałabym znaleźć pracę i podjąć studia...

A ja jestem Iwona mam 28 lat i sobie siedzę w domku. Pracę miałam nawet ciekawą ale szefostwo nie bardzo więc wzięłam dłuuuuugi urlop wychowawczy:-D Myślę o zrobieniu kilku kursów i po tym wychowawczym poszukam czegoś mniej stresującego, no chyba że mi mężo wybędzie za granicę:-p

Cześć, mam na imię Jola, mam 32 lata, od 9 lat jestem żoną, a od 4 lat mamą. Z wykształcenia jestem nauczycielką, pracuję w szkole podstawowej, w klasach młodszych. Ostatnio brakuje mi na wszystko czasu, ciągle gdzieś się spieszę: dom, praca, przedszkole. Nawet na forum zaglądam coraz rzadziej, bo wieczorami, kiedy mam wreszcie czas dla siebie, to znowu nie mam już siły. Pozdrawiam wszystkie zapracowane i zabiegane mamy.

czesc.na imie mam Marzena,mam 33 latka 3 wspanialych dzieci i jak narazie nie narzekam.Mamurlop wychowawczy bo przy moich 3 szczesciach jest urwanie glowy:szok:alejakos radzimy sobie z moim Grzesiem z ktorym jestem juz od 13 lat:-)pozdrawiam:happy:

Indeks odebrany, ale jeszcze nie wiem kiedy zajęcia. Na razie dzieci w szoku, że mamusia będzie chodzić do szkoły :)

no to i ja się przedstawię: Edyta lat 26. Jestem pielęgniarką, w tym roku kończę studia licencjackie (wreszcie). pracuję w wojsku (wyjeżdżam na misje)- choć po urodzeniu dziecka i przeprowadzce do innego kraju, zajmuję się tłumaczeniami i większość czasu spędzam przed komuterem w domu.

reklama
No to na mnie czas.
Na imie mam Sabina w tym roku koncze magiczna 30. Siedze w domku odkad urodzilam Maksika. Jak Maja pojdzie do zlobka lub przedszkola to bede szukac pracy, albo stworze cos swojego. :tak:

Do góry