reklama
No to Ci odpowiadam ze składem się nie różnią, co mnie też dziwi, ze względu na to że Polski nutramigen jest odrobinę ciemniejszy po rozpuszczeniu no i się generalnie gorzej rozpuszcza, często grudki powstają. Ten portugalski jest jakby lżejszy, bielszy i rozpuszcza się bez wysiłku. Skład powtarzam jest taki sam na opakowaniach.Ale ja się nie upieram zapytalam, jaka jest róznica w skladzie. Skoro masz portugalski produkt i masz polski to powinnaś moc porownac. To Ty twierdzisz, że sklad jest ten sam.
normalnie pytam, bo jestem ciekawa gdzie tkwi roznica.
Masz jakiś biznes w tym oczernianiu polskiej produkcji?
Uwierz mi że też wolałabym kupować w Polsce ten produkt, w Portugalii jedna puszka to koszt 20€.
Nie oczerniam polskiej produkcji, bo bardzo sobie cenię nasze polskie marki, w szczególności nasze naturalne kosmetyczne.
Jest na receptę, możesz go kupić też bez. Wiesz jadąc za granicę na 3 tygodnie nie spakujesz do walizki 10 puszek mleka. W szczególności że w innych krajach ten produkt też istnieje, prawda? Nie pomyślałabym że mogą się różnić skoro ta sama marka i nazwa. A dziecka głodzić przecież nie będę.Dla mnie ten post jest mega dziwny. Szczególnie, że to mleko powinno być podawane tylko na receptę.
@aniaslu
Bo według lekarzy wszystko było ok. Dziecko przybiera na wadze, wygląda dobrze. Gdy słyszysz od lekarza że to normalne że takim śluzem wyrzuca i ze z czasem to przejdzie to się trochę uspokajasz, prawda?Ja troche nie rozumiem tego watku, czemu nie zmieniliscie mleka calkowicie jesli byly takie problemy? Nie ma zadnego zamiennika?
Roseny
Fanka BB :)
A przeszlo? Pytam z ciekawosci, bo brzmi, jakby dziecku zupelnie te mleko nie sluzylo.Bo według lekarzy wszystko było ok. Dziecko przybiera na wadze, wygląda dobrze. Gdy słyszysz od lekarza że to normalne że takim śluzem wyrzuca i ze z czasem to przejdzie to się trochę uspokajasz, prawda?
No nie. Dopiero jak zaczęła jeść to portugalskie wszystko się uspokoiło i to w ciągu kilku dni. Stąd ten post. Mleka się różnią mimo że ta sama firma.A przeszlo? Pytam z ciekawosci, bo brzmi, jakby dziecku zupelnie te mleko nie sluzylo.
reklama
Podziel się: