reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NUROBLASTOMA- złośliwy nowotwór mojej córeczki

Dziewczyny przez przypadek weszłam na ten wątek i zaczęłam go śledzić co prawda ominęłam parę stron ... Ale to co czytam nie mieści mi się w głowie :no:
popłakałam się jak to czytałam :-(
życzę siły rodzicom małej Zosi i podziwiam ich za siłę.
Zosiu
[*]
[*]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Być może któraś z Was zna jakąś, słyszała o firmie... Chodzi o to że szukam ślicznego dużego aniołka dla Zosi. Takiego bobaska ze skrzydełkami, na podusi, moze ze smoczkiem... Nie wiem gdzie szukać takich rzeczy....

judtysia a szukałas na giełdach kwaitowych???
ja tez takiego aniołka bede kupowac dla mojego KArolka i odwiedziłąm juz nasza Tyska giełde oi tam sa takie sliczne duze aniołki..

Byłam na giełdzie, często jeżdzę bo kupuję tam wszystko do robienia wiązanek dla Zosi i dla dziadków (nie cierpę gotowców). Są jakieś figurki ale nie podobają mi się.
Gaosiaku, obejrzałam oferty z linka, to jednak nie to.
Gdzieś kiedyś widziałam takie słodkie aniołki dzidziusie i taki mi się właśnie marzy.

reklama
Do góry