reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Noworodek - miało być pięknie, a ja nie daję rady.

Na krocze polecam ginexid. Sama stosowałam i naprawdę działa. A do podmywania to faktycznie Tantum Rosa, Verde stosuje się na zapalenie gardła 😊

reklama
🤣🤣🤣🤦🙈 Verde, skąd ja to wzięłam?
Też dobry lek, ale inne wejście 😄 dobrze, że autorka założyła wątek. Sama podczytuję, ponieważ mam noworodka w domu. Egzemplarz z zatwardzeniem, nieodkładalny, który bardzo mało śpi 😩💩 ale jak czytam, że to jedynie etap to każdy dzień jest lepszy, nawet psychicznie jest mi lżej. Dużo wieczorów w ciągu tych trzech tygodni przepłakalam i miałam mnóstwo negatywnych myśli. Leci nam teraz 4 tydzień, powoli się oswajam i Ty napewno też poczujesz się lepiej. Musicie z mężem odpocząć. Zmęczenie bardzo wypływa na samopoczucie oraz postrzeganie własnego macierzyństwa, dziecka. Trzymam kciuki! ❤ tutaj też znajdziesz grupę wsparcia

Ja dokladnie mialam to samo ze swoja corka, z tym ze moja nie chciala spac wogole, jak obudzila sie o 22 to juz do 7 rano nie spala, tez miala problemy z brzuszkiem. Zadne oklady, kolysanie, masaze nic nie dawaly. Nam pomogl Lefax z tym ze w Polsce jest niedostepny, tesciowa przywozila mi z Niemiec.

Do góry