reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowinki z porodówek i gratulacje :)

reklama
Witam styczniówki, ja jestem lutuweczka ale zajrzałam co u was słychać i coś słychać. Również dołączam się do gratulacji dla pierwszej rozpakowanej stycznióweczki i życzę dużo zdrowia dla dzielnej mamy i jej aniołka.
My też mamy już jedną lutuweczkę rozpakowaną:tak:
Trzymam kciuki za pozostałe styczniówki i może poczekajcie do tego stycznia już tak niewiele czasu wam pozostało:tak:

A ja miałam sen, że urodzi jako jedna z pierwszych!!! :-D:-D:-D

Moje najszczersze gratulacje!! Dużo zdrówka dla Mamusi i Dzidzi!!!! :*:*:* :-):happy::blink::cool2::rofl::-D:laugh2:

I teraz strach ma wielkie oczy :szok::-D:-D:-D
To już jedna za drugą pójdzie!!! :-p:-D

Serdeczne gratulacje. Niech Maleństwo zdrowo rośnie.:-):tak::-) Black zrobiła sobie i rodzince najpiękniejszy prezent na Święta:tak:

Serdeczne gratulacje!Niech cora rosnie zdrowo a mamusia szybko wraca do formy i cieszy sie z pociechy.

reklama
Do góry