reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowinki z porodówek i gratulacje :)

sms od sylwii
Mojego synusia zabierają do Łodzi, ma powiększone serduszko, módlcie się za mojego syneczka.

reklama
Ojej miejmy nadzieje, ze to przejsciowe problemy :( Czy synek Sylwii mial stwierdzone powiekszenie serduszka podczas ciazy ? Zycze zdrowka dla Oliwierka.

Sylwia najpierw ogromne gratulacje!!!

Oczywiście mocno trzymamy za Was kciuki, musi, po prostu musi być wszystko dobrze:tak:Domyślam się Kochana co czujesz, dwa lata temu u mojego Młodego stwierdzono ASD i VSD, na szczęście wszystko się dobrze skończyło, ale też nas to wiele nerwów i łez kosztowało :-(

Golanda, Beti, GRATULUJĘ CÓRECZEK !!!
Sylwia, OGROMNIASTE GRATULACJE !!! I DUUUŻO ZDRÓWKA DLA OLIWIERKA !!!

Pumpkin, z całego serca - GRATULACJE!!! :-D:-D:-DOby Polcia rosła Tobie zdrowo i przynosiła przez całe życie Tobie dużo radości!!!

reklama
Do góry