reklama
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
Witaj JSORBEK ja oddam glos na to ze sa super. Od samego poczatku uzywam PAMPERSOW orginalnych i jeestem z nich w 100% zadowolona, a kiedy dostalam paczke z streczowymi rzpami uzanalam ze sa jeszcze lepsze
nikita000
AGATKA
karolinna poniewaz moze dzieki temu ja bede maila do nich dostep
bo jak narazie to nigdzie mi sie w oczy nie rzucily
bo jak narazie to nigdzie mi sie w oczy nie rzucily
sa najlepszeeeeeee ;D ;D zreszta wszystko co pampersowe nam pasuje ja uzywalam i uzywa wylacznie Pampersow i mila niespodzianka bylo gdy trafily mi sie streczowe rzepy tak mila ze mam w domu zapas 6 jumbopaczek ;D ;D ;D bo Sorbek mowila ze to limitowane i tylko na lato to sie zaopatrzylam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
:laugh: :laugh: :laugh:_Gabi pisze:sa najlepszeeeeeee ;D ;D zreszta wszystko co pampersowe nam pasuje ja uzywalam i uzywa wylacznie Pampersow i mila niespodzianka bylo gdy trafily mi sie streczowe rzepy tak mila ze mam w domu zapas 6 jumbopaczek ;D ;D ;D bo Sorbek mowila ze to limitowane i tylko na lato to sie zaopatrzylam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ja tyz :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Mi też pieluch z tej serii się podobają niestety teraz mam już te stare bez fajnych rzepków
Chyba lato się już kończy
Chyba lato się już kończy
kangurki
Fan(ka)
wiecie co, napiszcie do pampersa że te pieluszki są fajne, niech widzą, że czas coś zmienić
ja co prawda używam huggiesów zielonych, ale kiedyś kupiłam paczkę pampersów dużą i mały miał od nich podrapane nóżki do krwi! Odesłałam im pieluszki z liścikiem, za jakiś czas dostałam nową paczkę i małą paczkę pieluchomajtek i chusteczki i info że przebadali tamtą partię pieluch. Więc wydaje mi się, że oni tam są otwarci na opinie klientów.
ja co prawda używam huggiesów zielonych, ale kiedyś kupiłam paczkę pampersów dużą i mały miał od nich podrapane nóżki do krwi! Odesłałam im pieluszki z liścikiem, za jakiś czas dostałam nową paczkę i małą paczkę pieluchomajtek i chusteczki i info że przebadali tamtą partię pieluch. Więc wydaje mi się, że oni tam są otwarci na opinie klientów.
dorotak
Fanka BB :)
no, my też jesteśmy z nich zadowoleni, fajnie dopasowują sie do pasa dziecka . Ale do haggisów nigdy się nie przekonam i raczej odradzam je każdemu.
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
dorotak pisze:no, my też jesteśmy z nich zadowoleni, fajnie dopasowują sie do pasa dziecka . Ale do haggisów nigdy się nie przekonam i raczej odradzam je każdemu.
Mam prosbę to zagłosuj jeśli ci sie podobają
Podziel się: