reklama
L
lwica
Gość
Ja rowniez dolaczam sie do powitan.
kasiabzymek
Zaangażowana w BB
dziekuje za tak mile przyjecie
kasiabzymek
Zaangażowana w BB
o dzidzi to jeszcze zbytnio nie wiele wiem mam na dzieje ze na dniach dowiemy sie co bedzie chlopiec czy dziewczynka, najwazniejsze aby bylo zdrowe
o mnie mam 24 lata, jestem mezatka od 2 lat zona marynarza na szczescie pracuje na ladzie w Darłówku, nad morzem. a pochodze z Torunia
nie pracuje, zrezygnowalam ze studiow, czego bardzo zaluje, ale mam nadzieje,ze nadrobie to bardzomi zalezy na tym
to jest moja 3 ciaza, 2 poprzednie stracilam, jednak nie poddajemy sie i wierzymy, ze w styczniu bedzie juz nami nasze malenstwo.
o mnie mam 24 lata, jestem mezatka od 2 lat zona marynarza na szczescie pracuje na ladzie w Darłówku, nad morzem. a pochodze z Torunia
nie pracuje, zrezygnowalam ze studiow, czego bardzo zaluje, ale mam nadzieje,ze nadrobie to bardzomi zalezy na tym
to jest moja 3 ciaza, 2 poprzednie stracilam, jednak nie poddajemy sie i wierzymy, ze w styczniu bedzie juz nami nasze malenstwo.
L
lwica
Gość
Kasia 1 trymestr juz za Toba,wiec teraz powinno byc tylko lepiej i jak to mowia z gorki,ja rowniez trzymam kciuki za Twoje malenstwo i Ciebie,badz dobrej mysli.
reklama
Podziel się: