reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowa aplikacja - uwagi

Właśnie udostępniłem nową wersję dla Androida. Usunęliśmy z niej błąd, który powodował zamknięcie na starcie (mam taką nadzieję w każdym razie). Wiemy, że ma inne błędy :-) Prace trwają dalej.

reklama
Hej. W poprzedniej wersji duuuuuuzo lepsze było to, ze jak się wychodziło z apki to po ponownym wejściu w wątek wchodziło się na ostatnia przeczytana wiaosmsc. Teraz po po wejściu w wątek wyświetla się jego poczatek i trzeba szukać miejsca gdzie skończyło się czytać, pisać. Tamta wersja pod tym względem buła lepsza
Nad tym pracujemy. W ogóle w tej chwili przechodzenie między stronami, odświeżanie widoku etc nie działa tak, jak powinno. Zależy nam na tym, żeby najpierw rozwiązać problemy z wyświetlaniem postów i ogólnym działaniem aplikacji. Na pewno zanim udostępnimy wersję "gotową" dopracujemy wygodę używania apki w dłuższych wątkach, bo na razie źle to działa.

Nowa wersja 2020.03.05 dla Androida i iPhone jest już dostępna. Większe zmiany:
- działa dobrze na wąskim ekranie (np. iPhone 5/5s, Android 720px szerokości)
- poprawione stronicowanie - pociągnięcie, żeby odświeżyć nie powinno już zmieniać strony
- informacja o cytacie - czyj post jest cytowany
- wróciły niektóre emotki, reszty jeszcze szukamy ;-)

Zainstalowalam wersje testowa. Przejrzalam poki co forum i zanim zapomne to tak:
1. Zniknela mozliwosc ciaglego przewijania strony, znow wrocil podzial na strony, mysle, ze przewijanie bylo wygodniejsze.
2. Brakuje emoji.
3. Nie dzialaja przyciski zmiany strony. Jak wejde na ktoras strone z poziomu powiadomień, to nie moge jej juz zmienic.

Sony Xperia XA2
Android 9

Właśnie wgrałem najnowszą wersję (iPhone już ją ma, na Androidzie pojawi się już niedługo, po zatwierdzeniu przez Google)

Android oraz iPhone - wersja 2020.03.10 (Build 33). Zmiany:
- najbardziej pożądana przez nas wszystkich funkcja - zmiana strony przez przewijanie w dół/górę oraz guzikami na dole i górze każdego wątku. Od teraz można płynnie przechodzić przez kolejne posty w temacie. To od razu poprawia największy błąd poprzedniej - brak możliwości zmiany strony po wejściu z powiadomienia
- znany błąd: programiści nie uwierzyli, że mamy takie długie wątki - guziki wychodzą poza tło.

Mam jedynie taka wersje:

Załączniki

• IMG_4674.jpg
    IMG_4674.jpg
    1,8 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Musisz zaczekać na zatwierdzenie otwartego testu beta przez AppStore. Myślałem, że to już zostało zatwierdzone, ale teraz widzę, że trwa jeszcze proces weryfikacji. Jutro powinno być. Jeśli nie - napisz do mnie.

Do góry