reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowa aplikacja - uwagi

Szybko można się odnaleźć, zdjęcia jedynie bym poprawiła bo nie mieszczą się i to jest denerwujące jak się czyta

reklama
A jak wchodzicie w temat, żeby wyrzuciło? Czy to z powiadomień czy podczas przeglądania? Próbuję odtworzyć problem...

Już wiem, że mamy 5 reakcji dostępnych po dłuższym wciśnięciu guzika Like - wyświetla się malutki pop-up. Sam tego nie zauważyłem 🤦‍♂️ Pomyślimy co zrobić, żeby było łatwiej odkryć tę funkcję.

1. Błąd z brakiem możliwości zmiany strony przy wejściu w dłuższy wątek lub konwersację z powiadomienia - poprawimy już w następnej wersji.
2. Błąd z przechodzeniem do pierwszej strony przy odświeżeniu wątku lub konwersacji będzie poprawiony szybko - zrobimy też "pociągnięcie do góry" na końcu wątku, żeby sprawdzać czy są nowe wiadomości.

Serdecznie dziękuję za resztę uwag i pomoc - przekazuję dalej!

Tryb ciemny - rozumiem bardzo, ale będzie musiał zaczekać w kolejce zadań na trochę później. Szkoda, że nie jesteśmy wielką korpo z ogromnym budżetem, ale pracujemy nad tym ;-)

@janslu najczęściej z powiadomień , które tez przychodzą trochę spóźnione . Loguje się normalnie przez Google i tam jest wszystko od razu - natomiast tutaj nie ma .

Poklikalam troche. Pierwsze wrazenie ok :) tylko nie podoba mi sie podzial wątków na strony, lepiej jest tak jak jest teraz bo nie trzeba stron przerzucac :) no i nie miesci sie na ekranie s10e prawa strona ucieta.

Musiałam wchodzić w ten wątek trzy razy - wyrzucało mnie .

Załączniki

• IMG_6954.jpg
    IMG_6954.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 69
Ok - dzięki Wam mamy błąd w logach. Poprawimy w następnej wersji niedługo (przyszły tydzień mam nadzieję).

Wiem już ze ciemny tryb jest już w planach.

Hej. W poprzedniej wersji duuuuuuzo lepsze było to, ze jak się wychodziło z apki to po ponownym wejściu w wątek wchodziło się na ostatnia przeczytana wiaosmsc. Teraz po po wejściu w wątek wyświetla się jego poczatek i trzeba szukać miejsca gdzie skończyło się czytać, pisać. Tamta wersja pod tym względem buła lepsza

reklama
Zauważyłam właśnie ze nie widać czyj post jest cytowany przez innych użytkowników i nie ma tego odniesienia do oryginału postu. Bylo to w poprzedniej wersji i np mi bardzo ułatwiało.

Do góry