Zacznę od tego że nie mam cierpliwości więc chusty odpadają. Córeczka ma prawie 4 miesiące, chciałabym kupić nosidełko na razie na krótkie dystanse potem na dłuższe. Czytałam szukałam i wpadły mi w oko 4 pozycje. Mianowicie Fidella fusion, Luna dream grow up, lenny lamb lenny upgrade i babybjorn one. Chciałabym poznać opinie mam które testowały owe nosidełka lub może inne propozycje.
reklama
Ewelina.Be
Fanka BB :)
Mimo to, że na niektórych nosidełkach jest napisane, że mogą być używane od urodzenia, to nosidełka są dla dzieci, które już samodzielnie siedzą
nieagatka
Rzuc okiem tutaj, to jedne z niewielu, ktore mozna rozwazac dla niesiedzacego maluchaZacznę od tego że nie mam cierpliwości więc chusty odpadają. Córeczka ma prawie 4 miesiące, chciałabym kupić nosidełko na razie na krótkie dystanse potem na dłuższe. Czytałam szukałam i wpadły mi w oko 4 pozycje. Mianowicie Fidella fusion, Luna dream grow up, lenny lamb lenny upgrade i babybjorn one. Chciałabym poznać opinie mam które testowały owe nosidełka lub może inne propozycje.
Bondolino.pl - nosidełka ergonomiczne - Bondolino.pl
Największy wybór nosidełek Bondolino, Hop-Tye, akcesorii do noszenia niemieckiej firmy Hoppediz. Odbiór w naszym sklepie stacjonarnym w Warszawie. Zapraszamy do naszej wypożyczalni nosideł Bondolino.
www.bondolino.pl
Oczywiście wiem to. Chodzi tutaj o szybki wypad do sklepu itp.Mimo to, że na niektórych nosidełkach jest napisane, że mogą być używane od urodzenia, to nosidełka są dla dzieci, które już samodzielnie siedzą
Ewelina.Be
Ok rozumiemOczywiście wiem to. Chodzi tutaj o szybki wypad do sklepu itp.
Wiatraki
Ja używałam Kinderkraft, żeby odprowadzić starsze dziecko do szkoły. Wzięliśmy też nad morze i wszystko oki. Synek miał 5 miesięcy. Usiadł dopiero niedawno, około 8 miesiąca.Oczywiście wiem to. Chodzi tutaj o szybki wypad do sklepu itp.
Wiatraki
reklama
Kojarzysz nazwę?Widziałam coś takiego jak zapinana chusta w pasie z chicco, wyglada nawet fajnie. Widać, ze jest prostsza w użyciu niż klasyczna chusta.
Ja się nad nią zastanawiam
Podziel się: