Elwirka1665
Zaangażowana w BB
Witam
Jakie nosidełko lub chustę polecacie dla 3 miesięcznego dziecka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie, ktore dobierze Wam doradca chustonoszeniaWitam
Witam
Ja mam nosidło Studio Romeo, z takich dwóch pasów, które ułożeniem troche imitują ułożenie w chuście i chustę elastyczną. Elastycznej używałam kilka razy bo nie chce mi się tego wiązać Po domu fajnie sprawdza się Studio Romeo, zakładam w chwilę i gotowe. Nosidła takiego typowego nie kupowałam. Testowałam Tulę w 2 miesiącu życia córki (była nieodkładalnym dzieckiem), ale źle mi się w tym układała i pozostałam wtedy przy chuście a potem nosidło Studio Romeo w domu wpadkowo, jak odłożyć nie możnaWitam
Nosidłp z tiktokaHej mamuśki. Taka gorąca prośba. Siostra urodziła wczesniaczka i ma szansę wygrać nosidło na tiktoku.
Bardzo serdecznie proszę o głos.
Link:
TikTok - Make Your Day
Serduszko przy komentarzu który dodam poniżej na zdjęciu
Też jestem mamą rocznego Tymona i uwielbiam to forum i mamuśki tu udzielające się
Dziękuję i życzę dużo zdrówka dla was
Nosidłp z tiktoka
Dla dziecka, ktore ma korygowane 2m? To dziecko nie powinno być noszone w nosidle. Za wcześnie!