reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nosidełko dla 3 miesięcznego dziecka

reklama
Witam
Jakie nosidełko lub chustę polecacie dla 3 miesięcznego dziecka?

W teorii nie ma takiego. Nosidła powinny być wyłącznie dla dzieci samodzielnie siadających czyli np. mój syn dopiero niedawno powinien w takim śmigać (bo usiadł sam koło 10-11 miesiąca). Do tego czasu dziecko powinno być noszone wyłącznie w chuście.

Natomiast no jakby ja też rozumiem, że nie zawsze robimy to co jest zdrowe, czasem my jako mamy żeby być zdrowe robimy coś nielegalnego ;)
Ja mam w związku z tym nosidło tula explore - najgorszy syf czyli noszenie przodem do świata, dziecko mi od tych 3 razy nie umarło, ale ja miałam te 3 chwile dla siebie

Witam
Jakie nosidełko lub chustę polecacie dla 3 miesięcznego dziecka?
Ja mam nosidło Studio Romeo, z takich dwóch pasów, które ułożeniem troche imitują ułożenie w chuście i chustę elastyczną. Elastycznej używałam kilka razy bo nie chce mi się tego wiązać 🤣 Po domu fajnie sprawdza się Studio Romeo, zakładam w chwilę i gotowe. Nosidła takiego typowego nie kupowałam. Testowałam Tulę w 2 miesiącu życia córki (była nieodkładalnym dzieckiem), ale źle mi się w tym układała i pozostałam wtedy przy chuście a potem nosidło Studio Romeo w domu wpadkowo, jak odłożyć nie można :)

Hej mamuśki.😍🥰🥰 Taka gorąca prośba. Siostra urodziła wczesniaczka i ma szansę wygrać nosidło na tiktoku.
Bardzo serdecznie proszę o głos.

Link:
TikTok - Make Your Day

Serduszko przy komentarzu który dodam poniżej na zdjęciu ❤️❤️❤️

Też jestem mamą rocznego Tymona i uwielbiam to forum i mamuśki tu udzielające się 😍

Dziękuję i życzę dużo zdrówka dla was 😍

Załączniki

• IMG_20241213_195618.jpg
    IMG_20241213_195618.jpg
    146,3 KB · Wyświetleń: 23
Hej mamuśki.😍🥰🥰 Taka gorąca prośba. Siostra urodziła wczesniaczka i ma szansę wygrać nosidło na tiktoku.
Bardzo serdecznie proszę o głos.

Link:
TikTok - Make Your Day

Serduszko przy komentarzu który dodam poniżej na zdjęciu ❤️❤️❤️

Też jestem mamą rocznego Tymona i uwielbiam to forum i mamuśki tu udzielające się 😍

Dziękuję i życzę dużo zdrówka dla was 😍
Nosidłp z tiktoka 😱
Dla dziecka, ktore ma korygowane 2m? To dziecko nie powinno być noszone w nosidle. Za wcześnie!

reklama
Nosidłp z tiktoka 😱
Dla dziecka, ktore ma korygowane 2m? To dziecko nie powinno być noszone w nosidle. Za wcześnie!

Masz rację 😁 ale w rodzinie 4 siostry i każda ma malucha więc nosidło się przyda 😁
Maluch jest pod opieką fizjoterapeutki od urodzenia więc jeśli o to chodzi to proszę się nie martwić 😉 wszystko jest pod kontrolą 😁

Do góry