Ja mam nosisełko jescze po starszym synku. Użyłam go w sumie ze 2 razy i teraz 1, bo moim chłopcom zarówno starszemu jak i młodszemu niezbyt się ten sposób transportu podobał. Uważam to za niezbyt sensowny zakup, ale może u innych to się sprawdza.
reklama
E
efilo
Gość
kachasku
kochana jesteś.
Niestety mimo misternego planu nie wszystko sie powiodło. :-( Nosidełko nie przyszło na czas i zostało w Niemczech. Koleżanka musiała wrócić do Polski bez przesyłki :---( Obiecali że dojdzie w dwa dni a tydzień nie starczył
kochana jesteś.
Niestety mimo misternego planu nie wszystko sie powiodło. :-( Nosidełko nie przyszło na czas i zostało w Niemczech. Koleżanka musiała wrócić do Polski bez przesyłki :---( Obiecali że dojdzie w dwa dni a tydzień nie starczył
kachasek
matka-wariatka :)
będę chyba w Niemczech ale dopiero w grudniu i wrócę przed świętami, więc jeśli nie będzie inego wyjścia to może twoja koleżanka wyśle mojej mamie i przywiozę (a być może mama będzie w Pl na początku grudnia, to byłoby jeszcze wcześniej - jak będę wiedziała na 100% to dam ci znać); chyba że koleżanka ci wyśle z Niemiec
E
efilo
Gość
Kachasku dzięki wielkie za oferte pomocy.
Szczerze mowiac juz jednej osobie przysporzylam klopotow. Nie chce byc źródłem takowych u wszystkich naokoło :-(
Szczerze mowiac juz jednej osobie przysporzylam klopotow. Nie chce byc źródłem takowych u wszystkich naokoło :-(
E
efilo
Gość
Oto one:
paollka
czerwcowa mama
my używałyśmy nosidełko babybjorn:-) byłam z niego bardzo zadowolona... lecz Jasmina jest gruba wiec go już nie używam ..ale na normalne dzieciaczki to moza je nosić bardzo długo:-) jest świetnie wyprofilowane dla dziecka jak i dla rodzica...;-)kręgosłup się nie męczy...regulowany pasami naprawde super... teraz to chyba na chuste sie przerzucimy...tylko jeszcze nie wiemy jaką a to fotki jak można używać te nosidło
pierwsza jak córcia miała 4tyg.
drugie jak była wieksza chyba miała 4 mies... :-)
pierwsza jak córcia miała 4tyg.
drugie jak była wieksza chyba miała 4 mies... :-)
Załączniki
Przepraszam aja jaki jest koszt tego nosidelka? Moja Julka jest juz za duza na Baby Bjorn i szukam czegos na plecy. Wiem ze Ergo jest do trzech pozycji?
E
efilo
Gość
Tak. Można nosić zarówno na plecach jak i na boku
reklama