reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
Ja też podpisuje sie pod postem Martolinki :)))

jeszcze jest ładna pogoda, mozecie poszaleć bez pampersow, trzymam kciuki

Gratuluję wszelkich postępów, a tam gdzie kryzysy mam nadzieję ze szybko miną:tak:

U nas była przerwa na posikiwanie od czasu powrotu taty do domu, a od dziś na nowo:wściekła/y: trzy wpadki!!! Dobrze że kupy trafiają tam gdzie mają a i noce zupełnie suche:-)
Zauważyłam też że teraz chłodniej i jak Asia ma gołą pipkę to częściej siusia:tak:

znowu mały postęp.

nocnik stoi ciągle na widoku.dziś siknął parę kropelek ,wylał ze mną do wc i nawet spuścił wodę -to lubi najbardziej:-) po czym usiadł oglądać bajkę i nagle znowu SAM na nocnik i nasikał oj duuuużo :-) ale się ucieszyłam :-)

u nas z rana sciągam pieluszkę i do spaceru lata w majteczkach,po spacerku zaraz zasypia wiec już jest w pieluszcze :-/ ale małe już sukcesy hihi

cleo gratuluje extra!!!! odwagi, odwagi :)))

ja musze sie wybrac na zakupy butkowe bo pawlowi juz zimno w trampkach i posikiwal mi dzisiaj :((( Wołał, ale na ostatnia minute i co chwile, a mowia ze od nog najbardziej ciagnie wiec musze zaliczyc porzadne zakupy butow

Cleo super :)
Oj, moj tez lubi najbardziej spuszczac wode, niekiedy siada na nakladke, udaje, ze cos robi i obraca sie, zeby tylko wodę spuścić, cwaniak:-)

Cleo to juz odpieluchowanie w dzien blisko!!! Igorek jest gotowy . Do boju!!!;-)
Etna jest cos w tym odczuciu chłodu. Antek musi być ciepło ubrany i wtedy nie ma wpadek a wystarczy ze mama zaszeleje , poczuje chłód i jakos zwieracze sie rozluzniaja

reklama
tO moze dlatego Oli lata z gołym tyłkiem po domu i sika wszędzie i na wszystko ;/ nie da sie skubaniec ubrac, pampka nie dam rady zalozyc, muszę chyba majtkowe kupic znowu bo mi nawet w nocy rzepy rozpina i sciąga sobie sam, a sika zasikaniec na wszytsko. Łapiemy te siuski w nocnik ale na podłogę tez idzie duzo. Zaraz wszystko wrzyucam do pralki na krotkie pranie bo ciągle nachy obsikane ;/ Gdyby Oli chciał chodzic w pampku zaraz bym mu ze zlosci załozyła ;p

Do góry