reklama
HEj ja mam ten i nic nie zalewa sam nawet wyjmuje wkładkę i wylewa zawartośćWitajcie. Polećcie jakiś duży nocnik z wysokim przodem. Obecnie mam najzwyklejszy z pepco i syn ciągle zalewa podłogę, ponieważ przód za mało zasłania.
Załączniki
N
Natuś_ka
Gość
Nocnika nie doradze ale moj syn na przyklad odrazu siadal na ubikacji i za kazdym razem przypominalam ze musi trzymac siusiorka w doł, z czasem sam zapamietal, w przeciwnym razie to lecialo by pod sufit szybko tez przeszedl na siusianie na stojąco i tu rowniez musial zawsze pamietac o przytrzymaniu w dół.
ZielonaMamma
Fanka BB :)
Też mam taki. Z Ikei. Najpierw też kupiłam zwykły, w Smyku i synek zalewał podłogę. A teraz nie mamy takiego problemu. I dużo łatwiej czyścić.HEj ja mam ten i nic nie zalewa sam nawet wyjmuje wkładkę i wylewa zawartość
Elencza
Mogę wiedzieć, jak to zrobiłaś??Nocnika nie doradze ale moj syn na przyklad odrazu siadal na ubikacji i za kazdym razem przypominalam ze musi trzymac siusiorka w doł, z czasem sam zapamietal, w przeciwnym razie to lecialo by pod sufit szybko tez przeszedl na siusianie na stojąco i tu rowniez musial zawsze pamietac o przytrzymaniu w dół.
Mój syn jest straszliwym tchorzem, wszystkiego się boi.. Na toaletę za chiny nie chce.. Jak już usiądzie to i tak się nie załatwi, szybko chce uciekać, przerażony.. A o sikaniu na stojąco marzę.. Na spacerze szczegolnie w teraz, jest zabawa.. Bo muszę go rozebrać i podnieść do góry pod pachami i za nogi.. Masakra..
My mamy taki najzwykleszy z auchan dla chlopca- była opca dla dziewczynki i chlopca, nie jest wybitnie wysoki, ale ogarnia,ze musi siąść przy oparciu..
N
Natuś_ka
Gość
Chyba trafil mi sie poprostu łatwy egzemplarz w tych sprawach bo nie przypominam sobie problemow. Poprostu z pieluchy nie przeszedl na nocnik tylko odrazu ubikacja. Dobrą opcją podobno jest nakladka choc u nas nie bylo potrzeby, poprostu sadzalam, siadalam na przeciwko na bidecie i trzymalam za rączki a wczesniej zawsze sobie poprawial pisiorka w dol zeby nie wystawal z sikaniem szybko przestawil sie na stojąco, podpatrzyl jak robi tata i poprostu tez tak chcial, uczylam ze musi sterowac i celowac zawsze do wody. Na dworze tez nie trudno bo podlewanie drzewka i kwiatkow sprawialo radocheMogę wiedzieć, jak to zrobiłaś??
Mój syn jest straszliwym tchorzem, wszystkiego się boi.. Na toaletę za chiny nie chce.. Jak już usiądzie to i tak się nie załatwi, szybko chce uciekać, przerażony.. A o sikaniu na stojąco marzę.. Na spacerze szczegolnie w teraz, jest zabawa.. Bo muszę go rozebrać i podnieść do góry pod pachami i za nogi.. Masakra..
My mamy taki najzwykleszy z auchan dla chlopca- była opca dla dziewczynki i chlopca, nie jest wybitnie wysoki, ale ogarnia,ze musi siąść przy oparciu..
reklama
Elencza
Zazdroszczę.. My mamy nawet taka deskę, z przyczepiona mniejsza, dla dziecka, bo myślałam, że nakładki się boi, bo niestabilna..Chyba trafil mi sie poprostu łatwy egzemplarz w tych sprawach bo nie przypominam sobie problemow. Poprostu z pieluchy nie przeszedl na nocnik tylko odrazu ubikacja. Dobrą opcją podobno jest nakladka choc u nas nie bylo potrzeby, poprostu sadzalam, siadalam na przeciwko na bidecie i trzymalam za rączki a wczesniej zawsze sobie poprawial pisiorka w dol zeby nie wystawal z sikaniem szybko przestawil sie na stojąco, podpatrzyl jak robi tata i poprostu tez tak chcial, uczylam ze musi sterowac i celowac zawsze do wody. Na dworze tez nie trudno bo podlewanie drzewka i kwiatkow sprawialo radoche
Na spacerach sikać lubi, jak piesek, ale jak tylko probujemy na stojąco to natychmiast jest blokada..:/
Podziel się: