reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

No to......R O D Z I M Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!

OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH MAM I DUZO ZDROWECZKA DLA MALUSZKOW!!!!:-)

A ja tez musze sie pochwalic, ze 7.11 przez cc urodzila sie Antosia, o wadze ciezkiej 4300, dlugosci 60 cm i 10 punktami ;-)
Buziaki dla Was!!!

reklama
Cześć....
Nie wiem czy w dobrym dziale pisze czy nie....
jestem mężem Magdy i chciałem zameldować że nasza córeczka urodziła sie wczoraj cała i zdrowa o 22.50...a Magda pojechała do szpitala w nocy z poniedziałku na wtorek.

Jeśli napisałem nie tu gdzie trzeba to przepraszam.

madzik1388 i mężu Magdy ogromne gratulacje dla Was i Waszego Maleństwa!!!
PS. Mam nadzieję że mój mąż też się tak dobrze spisze i trafi w dobry wątek kiedy przyjdzie czas :-)

reklama
Do góry