reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

No to......R O D Z I M Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juz sie chwalilam na innym watku, tez urodzilam, Joachimka 31 pazdziernika o 23:03-
wg czasu Polskiego to 1 listopada i jak tu obchodzic urodziny :no:
Maly wazyl 3300g i mial 53 cm. Rodzilam naturalnie z mala pomoca zelu na szyjce i przebiciem wod plodowych- no bo sie uparli ze mam 31-go urodzic i juz!!. Ale oksytocyna juz nie byla potrzebna, wszystko ruszylo pelna para i juz nawet czasu na znieczulenie nie bylo. Przy bolach partych glosno krzyczalam- nie nacinac, nie nacinac!
No i poszlo gladko dzieki doskonalej poloznej, ktora poszerzala mnie i sterowala parciem. Skonczylo sie na 2 malutkich szwach. Juz wlasciwie doszlam do siebie i nic tam nie czuje, jestem bardzo szczesliwa.
Pozdrawiam wszystkie juz i przyszle mamusie

:-):-):-):-):-):-):-):-):-)......

gratuluje:)

reklama
SERDECZNIE GRATULUJE KOLEJNYM MAMUSIOM :-):-):-)

I spiesze poinformowac, ze DOMBAR wczoraj urodzila przez cc :-)
Rysiu wazy 3260.
Dombar pisze ze maly jest przecudny i wszystkie Was pozdrawia :-)

Jejku, chwile mnie tu nie bylo i juz tyle mamus rozpakowanych.
Wszystkim naraz i kazdej z osobna serdecznie gratuluje i zycze duzo radosci z malenstw:tak:.

reklama
My tu sobie gratulujemy, hehe a Nikt nie zapytał Pań w dwupaku jak sie miewaja
Wiec stawiam to pytanie jak sie macie Kobietki w ciąży?!?

Do góry