reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

No to......R O D Z I M Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Kurcze ciągle przeoczałam ten wątek teraz patrzę i oczom własnym nie wierzę bo tu tendencja coraz bardziej zwyżkowa ;-)

DLA CAŁEJ TRÓJECZKI SKARBÓW ORAZ DLA ICH DZIELNYCH MAMUŚ DUUŻO ZDROWIA I CIERPLIWOŚCI !!! TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO !!! MOC BUZIAKÓW ;*

Matko jaki wysyp,aż musiałam prawie do poczatku się cofnąć,a ciarki takie mnie przebiegły,ze szok.
Dziewczyny gratulacje,mamy juz szósteczke maleństw:-)
młoda mamo 20, bocianowo i asterio ogromne gratulacje i szybkiego powrotu do zdrówka i duzo zdrowka dla maleństw!
monik śliczna Majeczka, trzymam kciuki za serduszko

Asteria ogromne gratulacje dla Ciebie i dumnego tatusia :-) Wojtusiu witaj na świecie !:-):-):-)

Razem z Mają dziękujemy za wszystkie miłe słowa :-)

Dziewczynki już niedługo wszystkie się doczekacie swoich maleństw. A puki co to wysypiajcie się ile tylko możecie bo potem to tylko w marzeniach będziecie mogły ;-):-D

ASTERIA bardzo dziekuje za wszystkie gratulacje :-)
Wojtus ma 50 cm i wazy 3050 g (jest mniejszy niz straszyli lekarze ;-)) - i jak mowi szczesliwa mamusia: "jest sliczny, najprzystojniejszy w calym szpitalu" :-):-):-)

reklama
Kopiuję z 30 wiadomość od Vonki
,Nasz Synek urodził się przez cc. 2700 g, 53 cm, 10 punktów. Ja leżę, brzuch boli, ale szczęście ogromne. Pozdr.ciocie z bb.''

Do góry