reklama
Dorinka
Wdrożona(y)
Asteria gratuluje Wojtusia, wracajcie szybciutko do sil i domku.
Monik Majeczka jest urocza!
Monik Majeczka jest urocza!
nathaliep
Fanka BB :)
Kurcze ciągle przeoczałam ten wątek teraz patrzę i oczom własnym nie wierzę bo tu tendencja coraz bardziej zwyżkowa ;-)
DLA CAŁEJ TRÓJECZKI SKARBÓW ORAZ DLA ICH DZIELNYCH MAMUŚ DUUŻO ZDROWIA I CIERPLIWOŚCI !!! TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO !!! MOC BUZIAKÓW ;*
DLA CAŁEJ TRÓJECZKI SKARBÓW ORAZ DLA ICH DZIELNYCH MAMUŚ DUUŻO ZDROWIA I CIERPLIWOŚCI !!! TRZYMAJCIE SIĘ CIEPLUTKO !!! MOC BUZIAKÓW ;*
Matko jaki wysyp,aż musiałam prawie do poczatku się cofnąć,a ciarki takie mnie przebiegły,ze szok.
Dziewczyny gratulacje,mamy juz szósteczke maleństw:-)
młoda mamo 20, bocianowo i asterio ogromne gratulacje i szybkiego powrotu do zdrówka i duzo zdrowka dla maleństw!
monik śliczna Majeczka, trzymam kciuki za serduszko
Dziewczyny gratulacje,mamy juz szósteczke maleństw:-)
młoda mamo 20, bocianowo i asterio ogromne gratulacje i szybkiego powrotu do zdrówka i duzo zdrowka dla maleństw!
monik śliczna Majeczka, trzymam kciuki za serduszko
monik75
Mama Mai i Oskarka
Asteria ogromne gratulacje dla Ciebie i dumnego tatusia :-) Wojtusiu witaj na świecie !:-):-):-)
Razem z Mają dziękujemy za wszystkie miłe słowa :-)
Dziewczynki już niedługo wszystkie się doczekacie swoich maleństw. A puki co to wysypiajcie się ile tylko możecie bo potem to tylko w marzeniach będziecie mogły ;-)
Dziewczynki już niedługo wszystkie się doczekacie swoich maleństw. A puki co to wysypiajcie się ile tylko możecie bo potem to tylko w marzeniach będziecie mogły ;-)
ASTERIA bardzo dziekuje za wszystkie gratulacje :-)
Wojtus ma 50 cm i wazy 3050 g (jest mniejszy niz straszyli lekarze ;-)) - i jak mowi szczesliwa mamusia: "jest sliczny, najprzystojniejszy w calym szpitalu" :-):-):-)
Wojtus ma 50 cm i wazy 3050 g (jest mniejszy niz straszyli lekarze ;-)) - i jak mowi szczesliwa mamusia: "jest sliczny, najprzystojniejszy w calym szpitalu" :-):-):-)
reklama
Podziel się: