reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Niteczki krwi w sluzie- 39 tc

Czerwcowamama01

Zaciekawiona BB
Za tydzień mam zgłosić się na wywoływanie porodu z powodu cukrzycy. Dzisiaj rano jednak zauważyłam u siebie gesty ciągnący śluz z niteczkami krwi. Pierwsza myśl że o może czop powoli odchodzi. Poczytałam ale nic mi to nie dało bo wszędzie piszą że to nawet do 2 tygodni przed porodem z tym że jeśli jest tam tej krwi trochę to niby szybciej. Czy któraś z Was miała coś takiego? Jak szybko zaczął się poród?

reklama
Rozwiązanie
Za tydzień mam zgłosić się na wywoływanie porodu z powodu cukrzycy. Dzisiaj rano jednak zauważyłam u siebie gesty ciągnący śluz z niteczkami krwi. Pierwsza myśl że o może czop powoli odchodzi. Poczytałam ale nic mi to nie dało bo wszędzie piszą że to nawet do 2 tygodni przed porodem z tym że jeśli jest tam tej krwi trochę to niby szybciej. Czy któraś z Was miała coś takiego? Jak szybko zaczął się poród?
u mnie od momentu jak zaczął odchodzić czop do pojawienia się dziecka minęły 24h
Moze czop, ale nie musi, u mnie tez sie zaczelo od delikatnej krwi a skonczylo na wielkim krwawieniu, gdzie juz bylam pewna ze lozysko sie odkleilo i myslalam ze to koniec, a okazalo sie ze niektore kobiety maja krwawienia jak sie szyjka skraca i to normalne, wiec obserwuj czy sie nie rozkreca, albo czy nie pojawia sie czop.

u mnie od momentu jak zaczął odchodzić czop do pojawienia się dziecka minęły 24h

Rozwiązanie
Do góry