reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niski przyrost bety a szczęśliwe zakończenie

Natasza27

Fanka BB :)
Hej, czy któraś z Was miała przyrost bety na poziomie 53% i później jednak było dobrze?

19.06 beta 85
22.06 beta 235
26.06 beta 554

Biorę Acard, Duphaston, Neoparin i Encorton. W styczniu miałam zabieg usunięcia pustego jaja płodowego (przyrosty były wtedy ok).

reklama
Hej, czy któraś z Was miała przyrost bety na poziomie 53% i później jednak było dobrze?

19.06 beta 85
22.06 beta 235
26.06 beta 554

Biorę Acard, Duphaston, Neoparin i Encorton. W styczniu miałam zabieg usunięcia pustego jaja płodowego (przyrosty były wtedy ok).

19.06 beta 85
22.06 beta 235
26.06 beta 554

Biorę Acard, Duphaston, Neoparin i Encorton. W styczniu miałam zabieg usunięcia pustego jaja płodowego (przyrosty były wtedy ok)a

19.06 beta 85
22.06 beta 235
26.06 beta 554

Biorę Acard, Duphaston, Neoparin i Encorton. W styczniu miałam zabieg usunięcia pustego jaja płodowego (przyrosty były wtedy ok
A dlaczego bierzesz taki zestaw leków ?wiadomo na co chorujesz? Zestaw Acard , neoparin i encorton są dawane kobietom cierpiącym na zespół antyfosfolipidowy bądź trombofilie.

Ogólnie radziłbym się tak beta nie sugerować dla własnego spokoju … ja sprawdzałam betę często i tylko się dołowałam …. Lekarz dał ,, zelazny zestaw ” leków i myśle ze nie bez przyczyny ….musisz myśleć pozytywnie . Trzymam kciuki . :)

A dlaczego bierzesz taki zestaw leków ?wiadomo na co chorujesz? Zestaw Acard , neoparin i encorton są dawane kobietom cierpiącym na zespół antyfosfolipidowy bądź trombofilie.
Mam taki zestaw po 2 stratach. Mam Pai mutacje hetero. I niskie białko S. Encorton na komórki NK za wysokie, ale wiem ze są nisko bo badalam przed cyklem ze staraniami

Wpisałaś dobre daty? Pierwszy przyrost wyglada ok, ale ten drugi w odstępstwie 4 dni niestety nie wyglada najlepiej...

Ten drugi przyrost słabiutki... :( Konsultowałaś go ze swoim lekarzem? Planujesz jutro powtórzyć betę? Najlepiej po 48 h, wiec byłaby najbardziej wiarygodna.

Wpisałaś dobre daty? Pierwszy przyrost wyglada ok, ale ten drugi w odstępstwie 4 dni niestety nie wyglada najlepiej...
Daty są ok. Wiem, że słabo.
Ten drugi przyrost słabiutki... :( Konsultowałaś go ze swoim lekarzem? Planujesz jutro powtórzyć betę? Najlepiej po 48 h, wiec byłaby najbardziej wiarygodna.
Mam zrobić jutro po 48 i wieczorem mam przyjść na wizytę.

reklama
Do góry