reklama
emilia1103
Fanka BB :)
nie martw sie na pewno bedzie wszystko ok,ja tez bralam duphaston 2x1 i dodatkowo luteine 2x1 mialam krwawienia w 13 tc,i tak sobie bralam i wkladalam do 20tc zmniejszajac dawke 1x1 i jak do tej jest wszystko super.
Kamaba666
Zaciekawiona BB
Badajcie progesteron od samego początku ja badalam na własną rękę bo bałam się o ciążę... 9.03 straciłam swoje upragnione dziecko, bo dwóch lekarzy i położna z która konsultowalam wyniki olali sprawe. Wszystkie wyniki książkowe prócz właśnie progesteronu który podobno nie jest ważny ja zaufałam i dziś żałuję. Mój pierwszy progesteron jak dowiedziałam się o ciąży to 9.3 (3-4 ) tydz a kolejny w 5 tyg poniżej 9. Nikt nic nie zrobił nie dostałam żadnych leków. W 11 tyg na kontrolnym USG dowiedziałam się że serce przestało bić... Ale już w 6tyg3dniu. Znajdźcie kogoś mądrego kto nie będzie traktował was jako panikare. Dziś obwiniam się o to że mogłam szukać kolejnego lekarza a nie poprzestać na opini dwóch... Wtedy może moje dziecko nadal byłoby z Nami.
Z
zaz208622
Gość
Bardzo mi przykro, że musiałaś to przejść. Niestety progesteron nie musiał być powodem obumarcia ciąży. Gdybyś chciała się diagnozować po poronieniu mogę podpowiedzieć co warto zbadać [emoji174]
Badajcie progesteron od samego początku ja badalam na własną rękę bo bałam się o ciążę... 9.03 straciłam swoje upragnione dziecko, bo dwóch lekarzy i położna z która konsultowalam wyniki olali sprawe. Wszystkie wyniki książkowe prócz właśnie progesteronu który podobno nie jest ważny [emoji2357][emoji2357][emoji2357] ja zaufałam i dziś żałuję. Mój pierwszy progesteron jak dowiedziałam się o ciąży to 9.3 (3-4 ) tydz a kolejny w 5 tyg poniżej 9. Nikt nic nie zrobił nie dostałam żadnych leków. W 11 tyg na kontrolnym USG dowiedziałam się że serce przestało bić... Ale już w 6tyg3dniu. Znajdźcie kogoś mądrego kto nie będzie traktował was jako panikare. Dziś obwiniam się o to że mogłam szukać kolejnego lekarza a nie poprzestać na opini dwóch... Wtedy może moje dziecko nadal byłoby z Nami.
Nelka85
Fanka BB :)
Współczuję straty. Ja w 4tc miałam progesteron 13 i dostałam końskie dawki progesteronu. Nie wiem czy ma to znaczenie ale chodziłam prywatnieBadajcie progesteron od samego początku ja badalam na własną rękę bo bałam się o ciążę... 9.03 straciłam swoje upragnione dziecko, bo dwóch lekarzy i położna z która konsultowalam wyniki olali sprawe. Wszystkie wyniki książkowe prócz właśnie progesteronu który podobno nie jest ważny ja zaufałam i dziś żałuję. Mój pierwszy progesteron jak dowiedziałam się o ciąży to 9.3 (3-4 ) tydz a kolejny w 5 tyg poniżej 9. Nikt nic nie zrobił nie dostałam żadnych leków. W 11 tyg na kontrolnym USG dowiedziałam się że serce przestało bić... Ale już w 6tyg3dniu. Znajdźcie kogoś mądrego kto nie będzie traktował was jako panikare. Dziś obwiniam się o to że mogłam szukać kolejnego lekarza a nie poprzestać na opini dwóch... Wtedy może moje dziecko nadal byłoby z Nami.
Kamaba666
Zaciekawiona BB
Bardzo chętnie. Choć po konsultacji z innym lekarzem powiedział, że progesteron był za niski a inne wyniki książkowe.Bardzo mi przykro, że musiałaś to przejść. Niestety progesteron nie musiał być powodem obumarcia ciąży. Gdybyś chciała się diagnozować po poronieniu mogę podpowiedzieć co warto zbadać [emoji174]
reklama
Kamaba666
Zaciekawiona BB
Ja również chodziłam prywatnie, co wizytę mówiłam o progesteronie, a mimo to lekarz nie podjął tematu. Mam nadzieję, że kiedyś to sobie wybaczę ...Współczuję straty. Ja w 4tc miałam progesteron 13 i dostałam końskie dawki progesteronu. Nie wiem czy ma to znaczenie ale chodziłam prywatnie