Stelle
Fanka BB :)
Cześć, to mój pierwszy wpis. Z mężem zaczęliśmy starania o dzidziusia, ku mojemu zdziwieniu chyba coś się udało już za pierwszym razem pierwszy dzień ostatniej miesiączki był 26.04. Dwa testy wykonane dzień przed spodziewaną miesiączką i dzień po pokazały dwie kreski. Od jakiegoś czasu moje piersi były bardzo tkliwe, nawet jakby trochę opuchnięte. Jestem okropnie senna (choć u mnie to norma, ale teraz to już wybitnie). Do wczoraj czułam też takie "bóle" jak przed okresem w dole podbrzusza. Jestem niecierpliwa i i już dzisiaj wybrałam się do ginekologa, który tak jak się spodziewałam nie potwierdził ciąży podczas badania. Powiedział że to za wcześnie ale uspokoił też że nie wyklucza tego, tym bardziej że miałam już przy sobie badanie beta chce z dzisiaj rana. Kolejna wizyta za dwa tygodnie, dostałam już skierowanie na wszystkie badania.
Martwi mnie tylko to, że ta beta jakaś taka niska... No i dzisiaj piersi nie są już tak nabrzmiałe, podbrzusze już dzisiaj też jakby w ogóle się nie odzywa nie wiem czy to ja się niepotrzebnie nakręcam czy to może jednak oznaczać coś złego?
Martwi mnie tylko to, że ta beta jakaś taka niska... No i dzisiaj piersi nie są już tak nabrzmiałe, podbrzusze już dzisiaj też jakby w ogóle się nie odzywa nie wiem czy to ja się niepotrzebnie nakręcam czy to może jednak oznaczać coś złego?