reklama
jasani
Fanka BB :)
Niby przyrosty są ok, oprócz tego ostatniego bo jednak za mały. Wartości jak na tyle dni po trochę jednak niskie. Byłaś już u ginekologa? Przy tej becie powinien być już pęcherzyk. A badalaś też progesteron?#niskabeta
Dziewczyny słabo to wyglądablastka
7dpt - beta 13,80
9dpt-beta 28,96
11dpt-beta 41,73
13dpt- beta 83,50
15dpt- beta 201
18dpt-beta 638,99
20dpt- beta 1011
Czy ktoś miał podobnie że szczęśliwym zakończeniem?![]()
progesteton 27Niby przyrosty są ok, oprócz tego ostatniego bo jednak za mały. Wartości jak na tyle dni po trochę jednak niskie. Byłaś już u ginekologa? Przy tej becie powinien być już pęcherzyk. A badalaś też progesteron?
Słuchaj słabo to rokuje, ale ciąża to nie matematyka. Mogą być błędy pomiarowe - bo robiłaś w różnych latach, różnych godzinach..itp. Jeżeli nie, to trofoblast może być jakiś słabszy. Może to jakiś objaw „trudnej” ciąży.
Beta moim zdaniem niska jak na ten czas. Ale nie piszesz jaka blastocysta? Bo jest różnica w blastocyscie 1BB (1.2.2) a 5.2.2. To jest prawie jeden dzien rozwoju. Bywa, ze i więcej dni przesunięcia. Jeszcze jak zarodek miał trofoblast kiepskiej klasy to może to się odbijać na becie. Bo z trofoblastu powstaje łożysko. Ale to moje dywagacje, bo artykułów naukowych na ten temat nie ma.
Beta moim zdaniem niska jak na ten czas. Ale nie piszesz jaka blastocysta? Bo jest różnica w blastocyscie 1BB (1.2.2) a 5.2.2. To jest prawie jeden dzien rozwoju. Bywa, ze i więcej dni przesunięcia. Jeszcze jak zarodek miał trofoblast kiepskiej klasy to może to się odbijać na becie. Bo z trofoblastu powstaje łożysko. Ale to moje dywagacje, bo artykułów naukowych na ten temat nie ma.
blastka 5aa, jak to lekarz nazwał premiumSłuchaj słabo to rokuje, ale ciąża to nie matematyka. Mogą być błędy pomiarowe - bo robiłaś w różnych latach, różnych godzinach..itp. Jeżeli nie, to trofoblast może być jakiś słabszy. Może to jakiś objaw „trudnej” ciąży.
jasani
No to nie brzmi to optymistycznie. Kiedy idziesz do lekarza?blastka 5aa, jak to lekarz nazwał premium
jutroNo to nie brzmi to optymistycznie. Kiedy idziesz do lekarza?
jasani
No to czekaj spokojnie na wizytę i tak nie jesteś już w stanie nic zrobić.jutro
reklama
Mam bardzo podobnie i nie wiem co myśleć. 12.09 transfer 5-dniowy blastki#niskabeta
Dziewczyny słabo to wyglądablastka
7dpt - beta 13,80
9dpt-beta 28,96
11dpt-beta 41,73
13dpt- beta 83,50
15dpt- beta 201
18dpt-beta 638,99
20dpt- beta 1011
Czy ktoś miał podobnie że szczęśliwym zakończeniem?![]()
7dpt beta wyniosła 49.09
a dziś 9dpt beta wyniosła tylko 72.18
Nie wiem czy są jeszcze szansę jak myślicie ?
Ostatnia edycja:
Podziel się: